Latest News

Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

«Έπεσε πάνω στο μαχαίρι» ισχυρίζεται η σύντροφος του μέλους του Ρουβίκωνα

Η σύντροφος του 39χρονου μέλους του Ρουβίκωνα που κατηγορείται για την δολοφονία του, φέρεται να κατέθεσε ότι ο σύντροφός της έχασε την ισορροπία του και έπεσε πάνω...
στο μαχαίρι. 
«Πήγε να μου πάρει το μαχαίρι, έχασε την ισορροπία του και έπεσε πάνω σε αυτό» είπε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς η γυναίκα.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά το συμβάν έγινε τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς, στο σπίτι που έμενε το ζευγάρι στην Καισαριανή. Λίγο μετά τις 02:00 συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας, έκανε λόγο για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας, δηλώνοντας ότι ο 39χρονος αντιεξουσιαστής είχε επιτεθεί στην σύντροφό του, μαχαιρώνοντάς την μάλιστα και στο δεξί μηρό.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες στην κατάθεσή της η  39χρονη, ισχυρίστηκε πως μετά τον τραυματισμό της, ψέκασε με σπρέι πιπεριού στο πρόσωπο τον σύντροφό της και του απέσπασε το μαχαίρι.
 Όπως συνεχίζει ν’ αναφέρει εκείνος σηκώθηκε και στην προσπάθειά του να πάρει πίσω το μαχαίρι, έχασε την ισορροπία του και έπεσε πάνω σ’ αυτό. 
Στη συνέχεια η ίδια περιποιήθηκε το τραύμα του, ωστόσο το απόγευμα τις ίδια μέρας, ο 39χρονος δεν αισθανόταν καλά, πονούσε το στομάχι του και είχε αιμοπτύσεις. Η σύντροφός του κάλεσε ασθενοφόρο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε.