Latest News

Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Σε ρόλο επιχειρηματία ο Δήμος Πειραιά!

Μια ακόμη πρωτοποριακή ιδέα φαίνεται πως έχουν στο Δήμο Πειραιά...

Ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης ανακοίνωσε πανηγυρικά πως θα προχωρήσει στη μαζική παραγωγή υφασμάτινων μασκών με το σήμα του Δήμου Πειραιά, τις οποίες θα διαθέσει στην αγορά μέσω των καταστημάτων του Εμπορικού Συλλόγου σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια. Τα έσοδα από τις πωλήσεις αυτές θα πηγαίνουν - λέει-στις κοινωνικές υπηρεσίες που έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο της συμπαράστασης και στήριξης των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη, καθώς και στα δυο σημαντικά νοσοκομεία του Δήμου.

Πιστεύω, υποστήριξε ο Γ. Μώραλης, ότι με τον τρόπο αυτό και εφόσον οι δημότες στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια και αγοράσουν μάσκες με το σήμα του Δήμου Πειραιά, θα πετύχουμε να βοηθήσουμε από τη μια πλευρά τους δημότες, οι οποίοι θα βρίσκουν εύκολα και σε ανταγωνιστική τιμή μάσκες, αλλά και τις υπηρεσίες του Δήμου που ασχολούνται με τη στήριξη των ευρισκομένων σε αδυναμία συμπολιτών μας καθώς και κάθε μονάδα μικρή ή μεγάλη, η οποία δίνει μάχη εναντίον της πανδημίας του κορωνοϊού.

@ Μήπως να βγάλουν και κασκόλ, σορτσάκια,καπελάκια, φανέλες ή μαγιό και βατραχοπέδιλα για το καλοκαίρι με το σήμα του Δήμου Πειραιά και να διαθέσουν σε χαμηλές τιμές και στο Κυριακάτικο Παζάρι σε συνεργασία - πάντα- με τα Επιμελητήρια και τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης;
Ή έχεις επιχειρηματικό δαιμόνιο ή δεν έχεις αν και ο ρόλος του Δήμου είναι διαφορετικός...
 Μιλάμε πιο πρωτοτυπία πεθαίνεις στον Δήμο Πειραιά!