Latest News

Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Ξέσπασε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη: «Της είχες βάλει το μαχαίρι στο λαιμό κάθαρμα, αλήτη»

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη ξέσπασε σήμερα κατά την διάρκεια της δίκης ενάντια στον 21χρονο κατηγορούμενο αλβανικής καταγωγής να λέει ότι είχε βρεθεί σεξουαλικά με τη νεαρή φοιτήτρια, με τη ...
συναίνεσή της.


Ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας φωνάζοντας του είπε: «Τότε γιατί της είχες βάλει το μαχαίρι στο λαιμό, κάθαρμα, αλήτη…». 
Τότε η πρόεδρος του δικαστηρίου ζήτησε από τον πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη να αποχωρήσει από την αίθουσα και τότε ο 21χρονος κατηγορούμενος ακούστηκε να λέει: 
«Θέλω να μπω δέκα μέτρα κάτω από το χώμα όταν ακούω αυτόν τον άνθρωπο πίσω μου, δεν δέχομαι τη συνέργεια στην ανθρωποκτονία».

Νωρίτερα, είχε ολοκληρώσει την κατάθεσή της η επιστήθια φίλη της φοιτήτριας, η οποία δέχθηκε ερωτήσεις από τους συνηγόρους υπεράσπισης και πολιτικής αγωγής.

Από την δικαστική αίθουσα έλειπε κατά το μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας, ο 23χρονος Ροδίτης κατηγορούμενος ο οποίος όταν επέστρεψε λίγο πριν το τέλος της δίκης στο εδώλιο επανέλαβε ότι ούτε σκότωσε, ούτε βίασε, ούτε πέταξε την φοιτήτρια και ότι απεναντίας προσπάθησε να σώσει το θύμα.  

 Η δίκη θα συνεχιστεί στις 10 Μαρτίου.