Latest News

Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

Μήνυση κατά Μπογδάνου για συκοφαντική δυσφήμηση

Μήνυση κατά του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Μπογδάνου για συκοφαντική δυσφήμιση ...
κατέθεσε ο δικηγόρος και μέλος της ΚΕ ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, Αγαμέμνων Τάτσης.

Αφορμή ήταν ανάρτηση του κ. Μπογδάνου ο οποίος αναδημοσίευσε δημοσίευμα ΜΜΕ με το βίντεο που εμφανίζει τουρκικό στρατιωτικό όχημα που επιχειρεί να καταστρέψει μέρος του φράκτη στον Έβρο και έγραψε ότι το περιστατικό συντελέστηκε «Με τις πλάτες των συριζαίων».
Όπως αναφέρει ο κ. Τάτσης ο βουλευτής της ΝΔ«ισχυρίστηκε δημόσια και ο ισχυρισμός του αυτός περιήλθε σε γνώση μεγάλου αριθμού προσώπων, ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις ή οι δυνάμεις ασφαλείας της χώρας αυτής, ενεργούν πράξεις εχθρικές προς την χώρα μας, με τη συνδρομή και υποστήριξη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης».
Στη συνέχεια τονίζει πως «η δήλωση αυτή δεν είναι ένα λεκτικό σχήμα ή μια υπερβολική έκφραση που συνηθίζεται στην πολιτική διαπάλη, αλλά συνιστά ευθεία και ξεκάθαρη μετάδοση ισχυρισμού, ότι δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ενεργά παράνομες πράξεις της Τουρκίας στον Eβρο. Γνωρίζει όμως ο παραπάνω βουλευτής, ότι η αδιανόητη και εθνικά μειοδοτική αυτή δήλωση του, είναι ψευδής και συκοφαντική, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ, ως κόμμα της Αριστεράς, εμφορείται από γνήσιες πατριωτικές αντιλήψεις και τιμά τις μεγάλες ιστορικές παρακαταθήκες των αγώνων του Λαού μας για ελευθερία και εθνική ανεξαρτησία».
Τέλος ζητά τον ποινικό κολασμό του βουλευτή καθώς θίγει όλα τα μέλη και τα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τα οποία εμφανίζει ως «συνεργάτες των Τούρκων σε παράνομες ενέργειες».