Latest News

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

" Χάρτινο τσίρκο"! Η πρώτη αντίδραση του ΠΑΟΚ και του Γιώργου Σαββίδη μετά την τιμωρία για την πολυϊδιοκτησία (ΦΩΤΟ)

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΠΑΟΚ στην απόφαση του Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου της Super League για την απόφαση...
της πολυϊδιοκτησίας. 

Ο «Δικέφαλος» αναφέρει ότι δεν έχει υπάρξει ουσιαστική εκδίκαση της υπόθεσης, ενώ βάλλει κατά του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δικεφάλου:
«Η ανακοίνωση ποινής πάνω σε ένα κακοστημένο έργο της ΕΕΑ, χωρίς ουσιαστική εκδίκαση της υπόθεσης από κανονικό δικαστήριο, απλώς αποδεικνύει ότι τίποτα δεν εξυφάνθηκε τυχαία. Ούτε η καταγγελία, ούτε η σύνθεση της ΕΕΑ.
Στους δυο ακόμη βαθμούς δικαστηρίων, θα επιμείνουμε στην εκδίκαση της ουσίας της υπόθεσης, μέχρις ότου καταρριφθεί το εκτρωματικό ευφυολόγημα μιας επιτροπής που στελεχώθηκε από τον πολιτικό της προϊστάμενο Λευτέρη Αυγενάκη για να υπηρετήσει το κυνήγι του ΠΑΟΚ».
Διαβάστε ακόμα

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League ανακοίνωσε τις αποφάσεις του για την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας, με τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη να τιμωρούνται με -7 και -12, αντίστοιχα. Έτσι, ο Ολυμπιακός «κλειδώνει» το πρωτάθλημα με τα μέχρι τώρα δεδομένα.
Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαββίδης, αντέδρασε κατά της απόφασης με ανάρτησή του στο Instagram γράφοντας «Χάρτινο Τσίρκο» και βάζοντας το sticker με τα χειροκροτήματα.
Δείτε την ανάρτηση