Latest News

Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

Τουλάχιστον 13.000 μετανάστες «πολιορκούν» τα σύνορα- Ο Ερντογάν στέλνει όλο και περισσότερους!

Περίπου 13.000 πρόσφυγες και μετανάστες έχουν συγκεντρωθεί κατά μήκος των συνόρων Τουρκίας – Ελλάδας στον Έβρο...
μετά τον οργανωμένο όπως όλα δείχνουν σχέδιο εκβιασμού του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προκειμένου να εξασφαλίσει ενεργή υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο μπραντεφέρ της με τη Ρωσία στη Συρία.


Λεωφορεία γεμάτα με μετανάστες που ήλπιζαν να τους αφήσουν να μπουν στην Ευρώπη συνέχιζαν να φθάνουν το βράδυ στην Κωνσταντινούπολη.
Στη διάρκεια της νύχτας, ξέσπασαν ξανά επεισόδια στην περιοχή του Παζάρκουλε, στο ύψος των Καστανιών του Έβρου, όπου πλέον δημιουργείται καταυλισμός με χιλιάδες ανθρώπους.
Αναρίθμητες ήταν οι προσπάθειες να περάσουν τα σύνορα προς την Ελλάδα με τις ελληνικές δυνάμεις του στρατού και της αστυνομίας να βρίσκονται επί ποδός για να τους αποτρέψουν, ενώ δεκάδες συλλήψεις έγιναν στη διάρκεια της νύχτας.
«Χθες το βράδυ είχαμε 9600 προσπάθειες παραβίασης των συνόρων μας. Αντιλαμβανόμαστε ότι είναι μια δύσκολη στιγμή, όλοι οι Έλληνες οφείλουμε να βάλουμε πλάτη για να αντιμετωπιστεί» τόνισε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, λίγο πριν αναχωρήσει για τον Έβρο.