Latest News

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Στόχος επίθεσης ο εκδότης Νίκος Καραμανλής – Τίναξαν στον αέρα το αυτοκίνητό του (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Έκρηξη στο αυτοκίνητο του εκδότη της εφημερίδας Παρασκήνιο Νίκου Καραμανλή, σημειώθηκε λίγο μετά τις εννέα το βράδυ, έξω από  ταβέρνα  στην περιοχή της... Αγίας Βαρβάρας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, πρόκειται για βομβιστική επίθεση από αγνώστους, που πέταξαν στο εσωτερικό του πολυτελούς οχήματος μηχανισμό, ο οποίος εξερράγη και προκάλεσε πυρκαγιά.



Όλοι καθώς και ο εκδότης είναι καλά στην υγεία τους και δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός.
Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις, άνδρες της Αστυνομίας. Ακόμη το σημείο έχει αποκλειστεί από άνδρες του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών.
Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της εταιρείας NK Media Group και εκδότης των εφημερίδων «Παρασκήνιο» και «Karfitsa», Νίκος Καραμανλής, το 2017 είχε γίνει ξανά στόχος επίθεσης με χειροβομβίδα έξω από το σπίτι του.
«Είμαι σίγουρος ότι με παρακολουθούσαν»

ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ από το σημείο:
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:28
Ρεπορτάζ: Αντώνης Χρυσουλάκης


H Ένωση Ιδιοκτητών Ημερήσιων Εφημερίδων καταδικάζει την επίθεση κατά του εκδότη Νίκου Καραμανλή


«Με αφορμή την τελευταία εμπρηστική επίθεση κατά του εκδότη της εφημερίδας «Παρασκήνιο», Νίκου Καραμανλή, η ΕΙΗΕΑ καταδικάζει κάθε πράξη βίας σε βάρος των εφημερίδων, των εκδοτών και γενικότερα των ανθρώπων του Τύπου», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Ιδιοκτητών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών.