Latest News

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Ρουκέτες Καμμένου: Η μυστική συμφωνία Βαρουφάκη και τι έκρυψαν για Ίμια και σμηναγό Ηλιάκη - Το πρόβλημα υγείας του!

Για το παρασκήνιο της διαπραγμάτευσης το καλοκαίρι του 2015 και την πρόταση του τότε υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη μίλησε  ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος...
στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Ο Βαρουφάκης είχε συμφωνήσει με τον Σόιμπλε να πάρουμε 80 δισ. και να φύγουμε» είπε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε: «Στην πρωινή συνεδρίαση που κάναμε, όταν πήγα στις Βρυξέλλες την προηγούμενη του Eurogroup η δημόσια πρόταση του ήταν να συμφωνήσουμε γιατί δεν έχουμε άλλη λύση».

Αναφερόμενος στη νύχτα της κρίσης των Ιμίων  ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε ότι όταν έγινε υπουργός Εθνικής Άμυνας έψαξε να βρει αν το ελικόπτερο βλήθηκε από τουρκικά πυρά, υποστηρίζοντας πως «η τότε ηγεσία είχε φροντίσει να εξαφανίσει τα στοιχεία».

Το ίδιο καταγγέλλει πως έγινε και για τον θάνατο του σμηναγού, Κωνσταντίνου Ηλιάκη τον Μάιο του 2006 στα ανοιχτά της Καρπάθου κατά τη διάρκεια αερομαχίας με τουρκικά αεροσκάφη. «Στον Ηλιάκη έχει αποδειχθεί αυτό που πραγματικά έγινε; Δολοφονία. Στον Ηλιάκη ο Τούρκος πιλότος πήγε από πάνω και τον ανάγκασε να εκτοξευτεί και να σκοτωθεί. Τον δολοφόνησε. Και τότε πάλι προσπάθησαν τα στοιχεία αυτά να μην κυκλοφορήσουν.».

Στη συνέντευξη του αναφέρθηκε και στη θεαματική αλλαγή της εμφάνισης του τον τελευταίο καιρό. «Μου συμβαίνει συχνά αυτό, με περνούν για τον δίδυμο αδελφό μου» είπε χαριτολογώντας. «Δεν ήμουν ποτέ τόσο αδύνατος, πέρασα μία μικρή περιπέτεια με την υγεία μου και αποφάσισα να τα αλλάξω όλα» αποκάλυψε.