Latest News

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

Ο έρωτας που δίχασε τους Βρετανούς! 80χρονη στην αγκαλιά 35χρονου που γνώρισε μέσω Facebook!

Η 80χρονη Άιρις Τζόουνς, μίλησε για τη σχέση της με τον 35χρονο Μοχάμεντ Αχμάντ Ιμπραΐμ -τον οποίο είχε γνωρίσει μέσω Facebook- αποκαλύπτοντας πως είναι πολύ ερωτευμένη...
μαζί του.

Λίγες μέρες μετά, άφησε «άφωνους» κοινό και παρουσιαστές, όταν εμφανίστηκε στην εκπομπή «This Morning» και αναφέρθηκε με… λεπτομέρειες στη σεξουαλική τους ζωή.


«Ήταν πολύ δύσκολο. Δεν είχα ερωτική επαφή εδώ και 35 χρόνια. Ένιωσα ξανά σαν παρθένα. Χρησιμοποιήσαμε ένα ολόκληρο λιπαντικό» είπε η 80χρονη.


Ωστόσο, δεν ήταν όλοι τόσο ενθουσιασμένοι με τη νέα σχέση της Άιρις και μάλιστα, τα μέλη της οικογένειάς της φοβόντουσαν ότι μπορεί ο Μοχάμεντ να τη θέλει για τα λεφτά της.


Ο 53χρονος γιος της Άιρις, Στίβεν Τζόουνς είπε ότι η σχέση της μητέρας του παραλίγο να διαλύσει την οικογένειά τους.


«Μας αποκάλυψε ότι μιλάει με αυτόν τον άνδρα από την Αίγυπτο. Δεν ήξερα τι ηλικία έχει και δεν έδωσα πολύ σημασία. Ξαφνικά, μια μέρα έρχεται και μας λέει “έχω ερωτευτεί αυτόν τον τύπο”. 


Μόλις έμαθα την ηλικία του, τρελάθηκα. Ο αδερφός μου δεν μπορούσε να το αποδεχτεί και εγώ είχα πολλές επιφυλάξεις λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας. Ο αδερφός μου, Ντάρεν, το πήρε πολύ άσχημα. Δεν ήθελε να έχει καμία σχέση με αυτό», ανέφερε ο Στίβεν.