Latest News

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Νέα τροπή με μαρτυρία "κλειδί" στο θρίλερ με τον θάνατο του ηθοποιού στο Παλαιό Ψυχικό

Μία σημαντική μαρτυρία είναι πιθανό να οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου για τις συνθήκες υπό τις οποίες πέθανε ο Στράτος Βαλσαμίδης, ο οποίος...
βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του στο Παλαιό Ψυχικό.

Ο  34χρονος ηθοποιός, είχε εξαφανιστεί από την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019, στο Περιστέρι, με τη μητέρα και την αδερφή του να απευθύνονται στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ” της Αγγελικής Νικολούλη για να τον εντοπίσουν. Το κινητό του νεαρού ηθοποιού έδωσε το τελευταίο του στίγμα μία ημέρα μετά, στο κέντρο της Αθήνας, και από τότε χάθηκε κάθε του ίχνος.
Μάρτυρας “κλειδί” επικοινώνησε με την εκπομπή “Φως στο Τούνελ” και αποκάλυψε όσα είδε μες τη νύχτα στην περιοχή του Χαλανδρίου, όπου μένει.
Όλα άρχισαν το απόγευμα της Τρίτης 10 Δεκεμβρίου, όταν είδε το μαύρο Fiat Punto που είχε ο Στράτος Βαλσαμίδης, παρκαρισμένο μπροστά στο σπίτι της.
Το αυτοκίνητο ήταν άγνωστο στην περιοχή, της έκανε εντύπωση και σημείωσε στο ημερολόγιο του σπιτιού τον αριθμό κυκλοφορίας του. Την επόμενη μέρα το είδε πάλι στο ίδιο σημείο. Ξημερώματα Τετάρτης προς Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, άκουσε τα σκυλιά της να γαβγίζουν ανήσυχα. Βγήκε στον κήπο της και είδε το αυτοκίνητο να έχει μεταφερθεί ακριβώς απέναντι από το σημείο όπου βρισκόταν πριν, με τα alarm αναμμένα. Λίγα μέτρα πίσω του, βρισκόταν ένα ανθρακί αυτοκίνητο με δυο κοντοκουρεμένα άτομα. Ο ένας άνοιξε το μαύρο Fiat, κάθισε στη θέση του οδηγού και απομακρύνθηκε ακολουθούμενος από το άλλο όχημα με κατεύθυνση τη λεωφόρο Κηφισίας.
Η μάρτυρας τέθηκε στη διάθεση των Αρχών για να βοηθήσει στις έρευνες.
Δείτε το ρεπορτάζ από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη