Latest News

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Βίντεο – ντοκουμέντο από την εκτέλεση στο Χαϊδάρι - Ποιος ήταν ο επιχειρηματίας;

Σε βίντεο – ντοκουμέντο καταγράφηκαν οι δράστες της μαφιόζικης ενέδρας στον 49χρονο επιχειρηματία στο Χαϊδάρι. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 Το θύμα υπέκυψε στα τραύματά του μετά τους πυροβολισμούς που δέχτηκε.
Στο βίντεο από κάμερες ασφαλείας που παρουσίασε ο Ant1, οι δράστες φαίνεται να φεύγουν από το σημείο, λίγο μετά που είχαν «γαζώσει» με καλάσνικοφ τον πατέρα τριών παιδιών, μέσα στο εν κινήσει αυτοκίνητό του. Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση, ενώ ερωτηματικά υπάρχουν για τους δύο αστυνομικούς που βρέθηκαν να είναι παρόντες στο συμβάν, με τον έναν να πυροβολεί κατά των δραστών.
Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ, «η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας διερευνά τις συνθήκες εμπλοκής δύο αστυνομικών στον σημερινό περιστατικό πυροβολισμών, από άγνωστους δράστες, στο Χαϊδάρι, που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ιδιώτη».
Οι ίδιοι ισχυρίστηκαν ότι βρέθηκαν τυχαία στον τόπο του εγκλήματος, ωστόσο αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι το αυτοκίνητο του θύματος συνόδευε μια μοτοσικλέτα με δύο άτομα και εξετάζεται αν αυτοί ήταν οι δύο αστυνομικοί.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας, ο 49χρονος επιχειρηματίας, τον τελευταίο καιρό είχε πάντα συνοδεία κατά τις μετακινήσεις του.


Ποιος ήταν ο επιχειρηματίας;
Πρόκειται για τον Δημήτρη Μάλαμα, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης εταιρίας διανομής καφέ που κατά το παρελθόν είχε γίνει στόχος βομβιστικής επίθεσης.
Όπως σημειώνουν αστυνομικές πηγές η εταιρία προμήθευε αρκετά καταστήματα της Δυτικής Αττικής με καφέ. Ακόμα σύμφωνα με δημοσιεύματα του 2015, το θύμα είχε εμπλακεί στα διοικητικά της ποδοσφαιρικής ομάδας της Πάτρας Παναχαϊκή.
 
Το βίντεο του Αnt1