Latest News

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Ο εκτελεστής Ζαφειρόπουλου απειλεί από τη φυλακή: Όσο υπάρχω θα με βρείτε μπροστά σας

«Όσο ζω και υπάρχω θα με βρείτε μπροστά σας, δεν γλυτώνει κανένας ρουφιάνοι και προδότη», λέει ο εκτελεστής του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου μέσα από το κελί ...
της φυλακής.

«Θα πάθετε ότι έπαθε και ο άλλος. Την προδοσία και τον ρουφιάνο δεν αγάπησε κανένας», συνεχίζει ο εκτελεστής του ποινικολόγους, σύμφωνα με φωτογραφία που παρουσιάσει η Real News μέσα από το κελί του, που τον εμφανίζει να καπνίζει πούρο και να σερφάρει στο Ίντερνετ με το κινητό του.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθήνας επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης στους τρεις κατηγορούμενους για τη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου το 2013.
Οι τρεις άνδρες αλβανικής καταγωγής κρίθηκαν ομόφωνα ένοχοι από τους τακτικούς δικαστές και τους ενόρκους.
Αξίζει να τονιστεί ότι η οικογένεια του αδικοχαμένου ποινικολόγου το πρωί του Σαββάτου τέλεσε μνημόσυνο για τα δύο χρόνια από τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, στο γραφείο του στην οδό Ασκληπιού, στο κέντρο της Αθήνας.
«Δυστυχώς τίποτα δεν μπορεί να φέρει πίσω το Μιχάλη. Θα βγάλουμε μια ανακοίνωση η οικογένεια συνολικά. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Ευχαριστώ για όλα και για το πόσο διακριτικοί ήσασταν μαζί μας» δήλωσε η σύζυγος του ποινικολόγου που έπεσε νεκρός μέσα στο γραφείο του τον Οκτώβριο του 2013», ανέφερε η χήρα του ποινικολόγου, ευχαριστώντας την Ελληνική Δικαιοσύνη και τους ενόρκους.