Latest News

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Αισιόδοξα νέα για τον Πέτρο Τατσόπουλο! Ξύπνησε και επικοινώνησε με τους γιατρούς, παραμένει στην Εντατική (ΒΙΝΤΕΟ)

Ευχάριστα είναι τα τελευταία νέα για τον πρώην βουλευτή και συγγραφέα Πέτρου Τατσόπουλου μετά τη σοβαρή περιπέτεια της...
υγείας του.

Όπως έγινε γνωστό, ο κ. Τατσόπουλος όχι μόνο είναι εκτός μηχανικής υποστήριξης, αλλά επικοινώνησε και με τους γιατρούς του.
Ο πρώην βουλευτής παραμένει στην Εντατική, αλλά χθες Τετάρτη οι γιατροί αποφάσισαν να τον αποσωληνώσουν. Ο κ. Τατσόπουλος ξύπνησε χωρίς προβλήματα, μίλησε με τους γιατρούς του, ενώ του έγιναν και κάποια απαραίτητα νευρολογικά τεστ για να διαπιστωθεί η λειτουργικότητα του εγκεφάλου του. Οι εξετάσεις κρίθηκαν από τους γιατρούς καλές, ενώ τονίζεται ότι τα μηνύματα είναι αρκετά αισιόδοξα.
Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν, ο Πέτρος Τατσόπουλος «είναι αιμοδυναμικά σταθερός» και «βαίνει βελτιούμενος». Αφού περάσει και το δεύτερο κρίσιμο 24ωρο μετά το χειρουργείο, θα υπάρξει και νεότερη ανακοίνωση από τους γιατρούς.
«Ο ασθενής εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης, είναι αιμοδυναμικά σταθερός, έχει βγεί από την μηχανική αναπνοή και βαίνει βελτιούμενος. Μετά την πάροδο του επομένου 24ώρου θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση», τονίζει το ανακοινωθέν.

Θυμίζουμε ότι ο Πέτρος Τατσόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» στον Alpha, το πρωί της Τρίτης 1/10 όταν ξαφνικά ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στήθος και ζήτησε να αποχωρήσει. Στη συνέχεια όμως λιποθύμησε και κλήθηκε ασθενοφόρο, που τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου και μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο καθώς είχε υποστεί διαχωριστικό ανεύρυσμα αορτής.