Latest News

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

Φρίκη στη Μάνη! Και δεύτερος άνδρας ασελγούσε στην 12χρονη εκτός από τον ιερέα!


Νέες αποκαλύψεις για τη 12χρονη, σε βάρος της οποίας φέρεται να ασελγούσε 57χρονος ιερέας στην...
ανατολική Μάνη.
Ακόμη μεγαλύτερη ανατριχίλα, πυροδοτεί η νέα εξέλιξη σύμφωνα με την οποία εμπλέκεται και δεύτερο πρόσωπο στη σεξουαλική κακοποίηση του κοριτσιού.
Το κορίτσι έχει εξεταστεί από παιδοψυχολόγους, ενώ έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς και κατονομάζει για ασέλγεια τόσο τον ιερέα όσο κι έναν ακόμη άντρα.
Ο ιερέας είναι παπό την περασμένη Τρίτη βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Τριπόλεως.

Ο ιερέας δηλώνει αθώος
Αθώος δηλώνει ο 57χρονος παπάς που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη της φίλης του στην  περιοχή Οχιά  της Μάνης. Ο 57χρονος, Νίκος Σταματόγιαννης, πατέρας τεσσάρων ενήλικων παιδιών είχε χηρέψει εδώ και αρκετά χρόνια αλλά το τελευταίο διάστημα πήρε την απόφαση να «σπιτώσει» [έτσι το ‘βλεπε] και μια γυναίκα από την Βουλγαρία, αποδεχόμενος το γεγονός πως εκείνη έχει μαζί της το κοριτσάκι που έχει αποκτήσει από τον πρώτο της γάμο.
Ο ιερέας τέθηκε σε αργία, έχει ήδη κριθεί προφυλακιστέος και έχει οδηγηθεί στη φυλακή.
Την ίδια ώρα όπως όλα δείχνουν πολλοί ήταν κάτοικοι του χωριού που γνώριζαν τη χυδαία συμπεριφορά του παπά αλλά σιωπούσαν.
Ο 57χρονος χήρος και πατέρας τεσσάρων παιδιών, τα τελευταία χρόνια συζούσε με τη μητέρα του ανήλικου κοριτσιού, που φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά.
Οι κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για έναν αλκοολικό άνδρα που χτυπούσε βάναυσα την ανήλικη όταν αυτή αντιδρούσε.
Η ανήλικη μόνη της απευθύνθηκε στο Χαμόγελο του Παιδιού, και τα μέλη του Συλλόγου κίνησαν τις διαδικασίες για να φτάσει η υπόθεση στη δικαιοσύνη.