Latest News

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

"Καραμπόλες" άνευ ουσίας...

"Καραμπόλες" στην επιλογή των προσώπων δεν αποκλείεται να υπάρξουν την τελευταία στιγμή, καθώς είναι συγκεκριμένεςοι θέσεις της διοίκησης του Δήμου Πειραιά...


Δηλαδή,  οκτώ αντιδήμαρχοι, τέσσερις εντενταλμένοι ( μπορεί και περισσότεροι αν θέλουν), τρεις πρόεδροι των δημοτικών επιχειρήσεων, με ισάριθμους αντιπρόεδρους που μπορεί να είναι μη αιρετοί).

Οι εκλεγμένοι της παράταξης "Πειραιάς Νικητής" του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη είναι 22. Ο αριθμός των ενδιαφερόμενων μπορεί ν' αυξηθεί  με άλλους 13 συμβούλους, αν υπάρξει τελικά συμφωνία με την παράταξη "Πειραιάς Πόλη Πρότυπο" του Νίκου Βλαχάκου και υπογραφειί πρωτόκκολο συνεργασίας - ενοποίησης των δύο συνδυασμών, όπως συνέβη σε άλλους Δήμους της χώρας.

Επιπλέον υπάρχουν οι θέσεις του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και του γενικού γραμματέα του Δήμου Πειραιά που στην προκειμένη περίπτωση φαίνεται να παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον για διαφορετικούς λόγους.

@Πάντως ποιοι θα είναι οι αντιδήμαρχοι, οι εντενταλμένοι σύμβουλοι, οι πρόεδροι των τριών  Δημοτικών Επιχειρήσεων.μπορεί να είναι "πιασιάρικο" θέμα,  αλλά η αλήθεια είναι πως "καίει" περισσότερο τους υποψήφιους και λιγότερο τους δημότες που δεν έχουν την αυταπάτη ότι κάτι μπορεί να αλλάξει δραματικά για την πόλη από την επιλογή ενός προσώπου, όσο κι άν έχει τη σημασία του...