Latest News

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Τραγωδία στο Αίγιο: Σε ψυχιατρική κλινική ο 28χρονος που σκότωσε γιαγιά και εγγονάκι

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο 28χρονος οδηγός που χτύπησε με το αυτοκίνητό του γιαγιά και εγγονάκι ...
στο Αίγιο.

 Ο 28χρονος νοσηλεύεται από το βράδυ της Τρίτης στο ψυχιατρικό Πεντέλης, στο στρατιωτικό νοσοκομείο. Ο δικηγόρος του 28χρονου σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 είπε ότι ο εντολέας του ήθελε να αυτοκτονήσει και όχι να διαφύγει για αυτό έπεσε στη θάλασσα.
Διά μέσου του δικηγόρου του ο ίδιος ζητά συγγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων του.
«Δεν προσπάθησα να το σκάσω. Έπαθα σοκ, ήθελα να πεθάνω»
Η 20χρονη φίλη του είναι σε κατάσταση σοκ και έχει καταθέσει ελάχιστα πράγματα στην Αστυνομία. Εναντίον του 28χρονου δεν έχει ακόμα ασκηθεί δίωξη.
Όπως ισχυρίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star προσπαθεί και ο ίδιος να καταλάβει πώς έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου.
«Ζητάω συγγνώμη. Είμαι συντετριμμένος. Έχω υποστεί κρίση πανικού. Ουδέποτε προσπάθησα να το σκάσω. Έπαθα σοκ, ήθελα να πεθάνω.
Ζητώ ως μάνα συγγνώμη από την οικογένεια των θυμάτων»
Η μητέρα του οδηγού  ήταν εκείνη που, μαζί με τον άλλο της γιο, τον έπεισαν να παραδοθεί στην αστυνομία. Το εξοχικό τους σπίτι βρίσκεται κοντά στο σημείο της τραγωδίας. Δεν μπορούσε, όπως είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, να πιστέψει τι έχει συμβεί.
«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι ως οικογένεια .Το παιδί είναι συντετριμμένο. Μου έλεγε "ήθελα να είμαι εγώ στη θέση των θυμάτων". Στη θάλασσα το παιδί είχε πάει με αυτοκτονικές διαθέσεις. Τον μαζέψαμε με τον αδερφό του από την παραλία και παραδόθηκε στους αστυνομικούς. Όταν είδα τα θύματα στο ασθενοφόρο μου ήρθε λιποθυμία. Ζητώ ως μανά συγνώμη από την οικογένεια των θυμάτων.