Latest News

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Αλαλούμ με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Α' Πειραιώς - Ποιοι θα είναι τελικά υποψήφιοι (ΟΝΟΜΑΤΑ)

Απίστευτο αλαλούμ επικρατεί με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Α' Πειραιώς και Νήσων, που...
ανακοινώθηκε, πριν από λίγες ημέρες. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)


Ωστόσο στο Πρωτοδικείο Πειραιά κατέθεσαν τα σχετικά δικαιολογητικά συνολικά 10 υποψήφιοι βουλευτές με τη Νέα Δημοκρατία στην Α' Πειραιώς και Νήσων. 
΄Ήδη μια υποψήφια, η Αλεξάνδρα Κάρλε, κόρη του Τάσου Κάρλε, τέως αντιδημάρχου του Δήμου Πειραιά, κατέθεσε αίτηση ακύρωσης της υποψηφιότητας της, αλλά παραμένουν εννέα υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο της  ΝΔ  στην Α΄ Πειραιώς και Νήσων.



Την ίδια στιγμή στο επίσημο site της Νέας Δημοκρατίας έχει εξαφανιστεί το όνομα της Βαρβάρας Ανεμοδουρά, χωρίς να έχει αντικατασταθεί από κάποια άλλη υποψήφια βουλευτή ή άλλα ονόματα, τουλάχιστον μέχρι στιγμής...


                                                                     (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)



#Αργότερα προστέθηκε στη λίστα το όνομα της Ζωής Ρούσσου...

Διευκρινίσεις:

Η Α' Πειραιώς και Νήσων έχει συνολικά έξι έδρες. Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, κάθε συνδυασμός μπορεί να περιλάβει αριθμό υποψηφίων μέχρι του αριθμού των βουλευτικών εδρών της εκλογικής περιφέρειας προσαυξανόμενο. Κατά δύο, στις εκλογικές περιφέρειες που εκλέγονται από ένας έως και επτά βουλευτές.
Αυτό σημαίνει ότι στην Α' Πειραιώς και Νήσων μπορεί να έχει 8 υποψήφιους βουλευτές  στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, διατηρώντας την ποσόστωση 40% των γυναικών.
Αν τυπωθεί με 9 υποψήφιους το ψηφοδέλτιο της ΝΔ για την Α' Πειραιώς και Νήσων, τότε κινδυνεύει ν΄ ακυρωθεί στο σύνολο του, εκτός και αν βρεθεί τρόπος ν' αποσυρθεί κάποιος ή κάποια από τους εννέα υποψήφιους. 
Σημειώνεται ότι οι τελικοί εκλογικοί συνδυασμοί ανακηρύσσονται σε δημόσια συνεδρίαση από το Α΄ Τμήμα του Αρείου Πάγου τη δεκάτη τετάρτη (14η) ημέρα μετά την έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

@ Αυτό είναι το αλαλούμ με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Α' Πειραιώς στην τελική ευθεία πριν τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου...