Latest News

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Βρέθηκε νεκρός ο επιχειρηματίας Δημήτρης Γραικός!

Με τον πιο τραγικό τρόπο, έληξε το θρίλερ για τον επιχειρηματία Δημήτρη Γραικό...

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνθρωπος βρέθηκε θαμμένος μαζί με το αυτοκίνητο του σε κτηνοτροφική μονάδα ατόμου που φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία του!
Ο 59χρονος (κατά την εξαφάνισή του) επιχειρηματίας Δημήτρης Γραικός από τη Θεσσαλονίκη, εξαφανίστηκε στις 3 Νοεμβρίου του 2016, με το 4χ4 αυτοκίνητό του. Όσο προχωρούσαν οι έρευνες για την υπόθεση, υπήρξαν στοιχεία ότι ο επιχειρηματίας λίγο πριν χαθεί, είχε οικονομική συναλλαγή. Τι συνέβη μετά;
Όλο αυτό το διάστημα οι δικοί του άνθρωποι τον αναζητούσαν. Για να έχουν σήμερα, τα πιο δυσάρεστα νέα…

Τα πρώτα λόγια της χήρας

Αμέσως μετά την αποκάλυψη του φρικτού εγκλήματος του Δημήτρη Γραικού, η δημοσιογράφος, Αγγελική Νικολούλη, επικοινώνησε με τη χήρα του άτυχου επιχειρηματία που σε κατάσταση σοκ της μίλησε και την ευχαρίστησε για την επιμονή της στην έρευνα.
«Ήθελα να πιστεύω ότι ζει κι αυτό με έκανε στα μάτια κάποιων κακόβουλων ύποπτη για το χαμό του. Τώρα φάνηκε όλη η αλήθεια..», είπε κλαίγοντας.

Ο αδελφός του θύματος Νίκος Γραικός, είπε στη δημοσιογράφο πως οι προσευχές του έπιασαν τόπο και πως αν δεν ήταν η εκπομπή και ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς, κανείς δεν θα μάθαινε την αλήθεια.