Latest News

Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Με τη Νόνη Δούνια έκλεισε το ψηφοδέλτιο στον Πειραιά - Τα απόνερα από την υποψηφιότητα του πρώην μοντέλου

Την τελευταία μέρα κατάθεσης του ψηφοδελτίου στο Πρωτοδικείο Πειραιά ανακοινώθηκε ότι η Νόνη Δούνια θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό...
«Πειραιάς Νικητής» του Γιάννη Μώραλη.

To πρώην μοντέλο/παρουσιάστρια και νυν ραδιοφωνική παραγωγός είχε πρωτοεμφανιστεί στα δημοτικά πράγματα του Πειραιά, όταν παρουσίασε εκδηλώσεις επί δημαρχίας  Βασίλη Μιχαλολιάκου. Στη συνέχεια επανεμφανίστηκε στον ρόλο της παρουσιάστριας στην περσινή επίδειξη μόδας του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά έξω από το Δημοτικό Θέατρο επί δημαρχίας Μώραλη, ενώ πρόσφατα ορίστηκε μέλος του Δ.Σ. στον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά.

Ενδιάμεσα είχε κατέβει ως υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ στην Α' Πειραιώς και Νήσων στις τελευταίες εθνικές εκλογές, όπου αν και είχε μια σχετικά καλή επίδοση, ωστόσο δεν κατάφερε να εκλεγεί, καθώς βρέθηκε στην τρίτη θέση πίσω από τον Κώστα Κατσαφάδο και τον Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο.

Η παρουσία του πρώην μοντέλου στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού "Πειραιάς Νικητής" εκτιμάται  ότι δεν θα περάσει απαρατήρητη και αναμένεται να βρεθεί ψηλά (στις πρώτες δέκα θέσεις) χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα φέρει νέους ψήφους στο συνδυασμό. Το σίγουρο είναι ότι δημιουργεί έναν επιπλέον πονοκέφαλο στους υπόλοιπους υποψηφίους, ιδίως στους νυν δημοτικούς συμβούλους που κάποιοι θα μείνουν έξω από το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, λόγω και του μικρότερου αριθμού εκλεγμένων του συνδυασμού της απερχόμενης πλειοψηφίας με το νέο σύστημα της  απλής αναλογικής.

Σημειώνεται τέλος ότι με την υποψηφιότητα της με τον συνδυασμό του Γ. Μώραλη στο Δήμο Πειραιά φαίνεται ότι κάνει πλέον από εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο να είναι στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο της Α' Πειραιώς και Νήσων στις επόμενες εθνικές εκλογές, καθώς αναμένεται να υπάρξουν μποφόρ από αντιδράσεις μετά τη συμμετοχή της σε συνδυασμό που στηρίζεται επισήμως από το ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ), απέναντι από τον επίσημο υποψήφιο Δήμαρχος της ΝΔ Νίκο Βλαχάκο...