Latest News

Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Σοκ: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε νήπια – Τέσσερα παιδιά σε κρίσιμη κατάσταση (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Αυτοκίνητο που προηγουμένως ενεπλάκη σε τροχαίο έπεσε πάνω σε νήπια σήμερα, με αποτέλεσμα ...
πολλά από αυτά να τραυματιστούν.
Το τροχαίο γνωστοποίησε η αστυνομία, ενώ ΜΜΕ μετέδωσαν πως αρκετά από τα θύματα βρίσκονται «σε κρίσιμη κατάσταση». Το τροχαίο έγινε το πρωί στην πόλη Οτσού, κοντά στην Οσάκα της Ιαπωνίας. Ένα από τα δύο αυτοκίνητα που συγκρούστηκαν βγήκε από τον δρόμο και «χτύπησε μια ομάδα περίπου 15 παιδιών από έναν βρεφονηπιακό σταθμό, καθώς περπατούσαν», εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Σύμφωνα με το ιαπωνικό δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο NHK, τραυματίστηκαν δεκατρία παιδιά, τέσσερα από τα οποία βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς και δύο νηπιαγωγοί.
Τα θύματα του τροχαίου-σοκ διακομίστηκαν σε νοσοκομείο. Οι δύο οδηγοί των αυτοκινήτων που συγκρούστηκαν έχουν συλληφθεί, ανέφερε το δίκτυο.
Πώς έγινε το τροχαίο
Όπως κατέγραψαν πλάνα που μεταδόθηκαν από το τροχαίο, τα θύματα βρίσκονταν πάνω σε πεζοδρόμιο, κοντά σε διάβαση πεζών, όταν το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του κι έπεσε πάνω τους. Σοκαριστική είναι η εικόνα με πολύχρωμες σχολικές τσάντες που ήταν σκορπισμένες στο έδαφος.
Σύμφωνα με το ιαπωνικό πρακτορείο ειδήσεων Kyodo, τέσσερα παιδιά διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «αναίσθητα». Το NHK ανέφερε από την πλευρά του πως βρίσκονται «σε κρίσιμη κατάσταση».