Latest News

Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Ημέρες Θάλασσας 2019: Προεκλογικές εκδηλώσεις - λεζάντες μόνο για υποψήφιους στις εκλογές!

Από τον Κύρο Παληκάρη 
Αν κάποιος ήθελε να μετατρέψει τις "Ημέρες Θάλασσας 2019" σε εκδηλώσεις - λεζάντες για τους επίδοξους δημοτικούς, κοινοτικούς και πάσης φύσεως υποψήφιους, τότε μάλλον φαίνεται  να το πέτυχε και μάλιστα με...
μεγάλη επιτυχία!
Με το "καλημέρα" στην αυλαία έναρξης των φετινών εκδηλώσεων  στην πλατεία Αλεξάνδρας η συμμετοχή του κόσμου (δημοτών/ επισκεπτών/ τουριστών) ήταν ελάχιστη εώς ανύπαρκτη ενώ οι εκπρόσωποι των συλλόγων και των φορέων περιορίστηκαν σε ρόλο κομπάρσου των "Ημερών Θάλασσας", που διοργανώνονται από το Δήμο Πειραιά. 
Η συντριπτική πλειοψηφία (80 με 90%) όσων παραβρέθηκαν περί τα 100 άτομα ( άντε και καμιά 20 ακόμη για να κάνουμε... μπούγιο) ήταν  υποψήφιοι παντός τύπου, όπως τουλάχιστον φαίνεται από τις φωτογραφίες που βρήκαν την ευκαιρία να τραβήξουν οι ίδιοι και στη συνέχεια ανέβασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς έτσι, υποτίθεται, ότι προβάλλουν τη υποψηφιότητά τους στις επικείμενες εκλογές. ( σ.σ. Δεν δημοσιεύουμε  τις φωτογραφίες τους για ευνόητους λόγους)
Σημειώνεται ότι οι "Ημέρες Θάλασσας επιλέχτηκε να μεταφερθούν φέτος το Μάϊο εν μέσω προεκλογικής περιόδου, αντί το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου που έγιναν πέρσι, με το σκεπτικό ότι "μόνο οι υποψήφιοι να έρθουν, τότε θα έχουμε κόσμο..."!
@ Αυτό θα είχε νόημα εάν ο σκοπός των εκδηλώσεων ήταν να κάνουν λεζάντα όσοι κατεβαίνουν στις εκλογές, οι οποίοι αργά ή γρήγορα θα αντιληφθούν ότι δεν μπορούν να μοιράζουν κάρτες και να ψαρεύουν ψήφους  μεταξύ των συνυποψήφιων τους...