Latest News

Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Η Αντζελίνα Τζολί θέλει πίσω τον Μπραντ Πιτ!

H Αντζελίνα Τζολί καθυστερεί το διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ, καθώς πλέον έχει αλλάξει γνώμη και θέλει να είναι ξανά μαζί του...
σύμφωνα με δημοσίευμα στο ξένο τύπο. 
Συγκεκριμένα, παρ΄όλο που η Αντζελίνα Τζολί ήταν εκείνη που είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου τον Σεπτέμβρη του 2016, η σταρ του Χόλιγουντ έχει πλέον αλλάξει γνώμη και θέλει πίσω στην ζωή της τον Μπραντ Πιτ, καθώς επιθυμία της είναι να γίνουν ξανά μία ευτυχισμένη οικογένεια όπως ήταν όταν παντρεύτηκαν το 2014.
Σύμφωνα μάλιστα με ανώνυμη πηγή, η Ατζελίνα Τζολί έχει ξεχάσει τα προβλήματα που είχαν όσο ήταν μαζί και έχει πει ήδη στον Μπραντ Πιτ πως θέλει να τα ξαναβρούν.
«Η Αντζελίνα ξεκαθάρισε στον Μπραντ ότι θέλει να τα ξαναβρούν. Θέλει να ξαναγίνουν οικογένεια και δεν φαίνεται έτοιμη να προχωρήσει με τη ζωή της. Γι’ αυτό προβάλει συνεχώς εμπόδια στον Μπραντ για κάθε λεπτομέρεια του διαζυγίου τους», αναφέρει άτομο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού.
Ωστόσο το ίδιο δεν ισχύει από την πλευρά του Μπραντ Πιτ, για τον οποίο είχαν βγει φήμες ότι έβγαινε με την Σαρλίζ Θερόν, καθώς  βρετανική εφημερίδα αναφέρει πως ο ηθοποιός δεν σκέφτεται καθόλου το σενάριο της επανασύνδεσης, θέλει μόνο να διατηρήσει μία φιλική σχέση με την Ατζελίνα Τζολί για χάρη των παιδιών της.
«Το μόνο που θέλει ο ίδιος είναι να ξεμπερδεύει με το διαζύγιο, που κανονικά θα έπρεπε να είχε βγει εδώ και έναν χρόνο. Ωστόσο εκείνη δεν το παίρνει με τίποτα απόφαση», προσθέτει η ίδια πηγή.