Latest News

Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Η μάχη για τη ζωή που έδωσε στο χειρουργείο η «Καλίσι» του Game of Thrones! (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ)

Η διάσημη ηθοποιός του Game of Thrones μίλησε για τις συνέπειες που είχε για την ίδια η σοβαρή περιπέτεια της υγείας της, όταν παραλίγο να χάσει τη ζωή της από τα...
ανευρύσματα στο κεφάλι.
«Η πρώτη φορά ήταν δύσκολη, με τη δεύτερη μου ήταν πιο δύσκολο να παραμείνω αισιόδοξη. Το αντιμετώπισα μέρα με την ημέρα. Σίγουρα πέρασα μια περίοδο που ήμουν πεσμένη – για να το πω απλά», εξομολογείται η 32χρονη ηθοποιός.
Η ηθοποιός εξήγησε, ότι αν ένα κομμάτι του εγκεφάλου στερηθεί την αιμάτωση για περισσότερο από ένα λεπτό, τότε νεκρώνει, και αυτό της συνέβη πριν το δεύτερο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε με επείγουσες διαδικασίες.
«Οπότε άκουγα τους γιατρούς να κοιτάζουν τον εγκέφαλό μου και να σχολιάζουν «μπορεί να είναι η συγκέντρωσή της, μπορεί να είναι η περιφερειακή της όραση»» περιέγραψε η Clarke τις στιγμές πριν το δεύτερο χειρουργείο.
Αυτό που τη βοήθησε να ξεπεράσει σύντομα το σοκ από την περιπέτειά της ήταν η επιστροφή της στα πλατό για τα γυρίσματα του Game of Thrones, όσο δύσκολη κι αν ήταν αυτή.
«Επιστρέφεις στο πλατό και παίζεις έναν γ@@@το χαρακτήρα, και περπατάς μέσα από τη φωτιά και μιλάς σε εκατοντάδες ανθρώπους και σου ζητούν να είσαι, να αποδίδεις όσο πιο καλά μπορείς. Και αυτό με γλίτωσε από το να σκέφτομαι την περιπέτειά μου» έκλεισε την εξομολόγησή της η Clarke.