Latest News

Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Κηδεία Βασίλη Λυριτζή; Θλίψη και συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο»

Φίλοι, συνάδελφοι και η οικογένεια του δημοσιογράφου Βασίλη Λυριτζή, που άφησε την τελευταία του πνοή νικημένος από τον καρκίνο, τα ξημερώματα της Τρίτης, είπαν το ...
«τελευταίο αντίο».

Η πολιτική κηδεία του αγαπητού δημοσιογράφου γίνεται από το Α' Νεκροταφείο, ενώ η οικογένειά του έχει ζητήσει αντί στεφάνων, τα χρήματα να κατατίθενται στον οργανισμό «Φλόγα» για τα παιδιά με καρκίνο.

Στο Α' Νεκροταφείο βρέθηκαν πολλοί ακόμα εκπρόσωποι του πολιτικού και δημοσιογραφικού κόσμου. 

Συγκλόνισε ο επικήδειος συμμαθητή του Βασίλη Λυριτζή. 
«Για τρία χρόνια μοιραζόμουν μαζί σου το ίδιο θρανίο απ’ αυτό ξεκινήσαμε και στη συνέχεια μοιραστήκαμε τις πιο όμορφες στιγμές των εφηβικών μας χρόνων αγαπημένε Βασίλη εγώ δεν θα αναφερθώ στο πόσο ταλαντούχος δημοσιογράφος υπήρξες και πόσο έλλειμμα και με αξιοπρέπεια υπηρέτησες να σε όλη σου τη διαδρομή την τέταρτη εξουσία. Είμαι βέβαιος ότι όλα αυτά θα τα αναφέρουν οι άλλοι. Σου είχαμε δώσει το παρατσούκλι θάμνος λόγω των σγουρών μαλλιών σου. Είχες σκέψη σου με ωριμότητα και επιχειρήματα. Η χροιά της φωνής σου ήταν από τότε αναγνωρίσιμη και πολύ σύντομα έγινε οικεία και αγαπημένοι σε όλους. Έχω την αίσθηση και δεν κάνω λάθος ότι όποια κουβέντα κι αν κάναμε μαζί σου σχεδόν πάντα την τελείωνες με μία επιτυχημένη ατάκα σου και σκάσαμε όλοι στα γέλια. Μοναδική περίπτωση για την οποία δε σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου ήταν την ομάδα σου ο Θρύλος», είπε μεταξύ άλλων και κατέληξε: «Θα μας λείψεις ρε Βασίλη θα μας λείψεις. Ελπίζω να μου το έχεις συγχωρέσει όταν θα ξαναβρεθούμε εκεί πάνω ότι από όλους τους συμμαθητές σου αυτός που σε αποχαιρέτησε ήταν ένας βάζελος».