Latest News

Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Κουίζ: Ποιοι φταίνε που πλημμύρισε το Πασαλιμάνι; (Για όσους κάνουν μια τρύπα στο νερό)

 Από Reportaz Net

Κουίζ: Αλήθεια, ποιοι μπορεί να φταίνε που μια ανοιξιάτικη βροχή διάρκειας μίσης ώρας ήταν αρκετή για να πλημμυρίσει το Πασαλιμάνι;
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ Α-ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ

A/. Ο κακός μας ο καιρός! (Μα είναι δυνατόν να βρέχει Απρίλη μήνα; Μήπως ξέρει κάτι ο Πέτρος Κόκκαλης που μιλάει για την κλιματική αλλαγή;)

Β/. Το ΚΑΣ που τώρα κήρυξε αρχαιολογική την περιοχή!
(Μήπως αντιπλημμυρικά δεν έγιναν τόσα χρόνια πριν, προφανώς, για να μην καταστρέψουν τα αρχαία; Μα καλά δεν μπορούν να καθαρίσουν ούτε τα φρεάτια;)

Γ/. Το σύστημα πετσέτα! 
(Μα είναι δυνατόν διαρρεύουν φωτογραφίες κατόπιν εορτής, δηλαδή όταν πλέον έχει σταματήσει η βροχή και να προσπαθούν να πείσουν κάποιον σοβαρό άνθρωπο πως έτσι λύθηκε το πρόβλημα που πλημμύρισε μια περιοχή δίπλα στη θάλασσα;)

Δ/. Τα έκαναν μούσκεμα!
(Προφανώς, οι αρμόδιοι και μη, θεωρούν φυσιολογικό το 2019 να πλημμυρίζει μετά από χρόνια η "βιτρίνα" της πόλης του Πειραιά και έκριναν πως δεν χρειάζεται να βγουν με την γνωστή σεμνότητα (sic) να δώσουν μια πειστική εξήγηση στους δημότες που θέλουν να τους ψηφίσουν ξανά στις εκλογές...)

Ε/. ΔΕΝ ΞΕΡΩ/ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ/ (Σε κουίζ του Reportaz Net, τουλάχιστον μέχρι να χαθούν ανθρώπινες ζωές στον Πειραιά που παραμένει ανοχύρωτη πόλη απέναντι στις πλημμύρες. Ντροπή...)


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Ανοιξιάτικη βροχή μετέτρεψε το Πασαλιμάνι σε Βενετία! Λίμνη το "δεύτερο λιμάνι της Μεσογείου". Ποιος φταίει; - REPORTAZ NET