Latest News

Τρίτη 2 Απριλίου 2019

«Μαφία των φυλακών»: Έτσι θα δολοφονούσαν τον Μάκη Βορίδη - Νέες αποκαλύψεις και διάλογοι «φωτιά»

Νέοι διάλογοι μεταξύ του αρχηγού της μαφίας των φυλακών και του υπαρχηγού του αναφορικά με το σχέδιο δολοφονίας του Μάκη Βορίδη...

Ως γνωστό, ο εγκέφαλος της μαφίας είχε ζητήσει από την 45χρονη δικηγόρο Χρύσα Κιουμουρτζή που συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη και προφυλακίστηκε χθες, Τρίτη, δύο στυλό στα οποία θα είχε εφαρμόσει μέσα τους αυτοσχέδιες λάμες ώστε να χρησιμοποιηθούν στο σχέδιο δολοφονίας.
Τώρα, ο ΣΚΑΪ αποκάλυψε το πώς ακριβώς θα προχωρούσαν στη δολοφονική επίθεση ο αρχηγός και ο υπαρχηγός της μαφίας, τόσο σε βάρος του συνηγόρου υπεράσπισης για την υπόθεση Energa Μάκη Βορίδη, όσο και κατά του κατηγορούμενου Αρ. Φλώρου.
«Θα τα έχουμε έτοιμα εκείνα από κάτω; Με μιας θα πάμε και οι δύο, μπουμ, μπουμ, μπουμ, στο λαιμό», λέει ο αρχηγός της μαφίας των φυλακών, με τον υπαρχηγό να απαντάει: «Ναι».
Τότε ο αρχηγός της μαφίας ρωτάει εάν είναι εντάξει και ο υπαρχηγός απαντάει «ναι».
Επίσης σε άλλο σημείο καταγράφονται οι συνεννοήσεις του αρχηγού της μαφίας, με τη 45χρονη για το σχέδιο απόδρασης καθώς και οι οικονομικές σχέσεις που είχε ο κακοποιός με τον δικηγόρο Γ. Αντωνόπουλο που και αυτός προφυλακίστηκε την Τρίτη έπειτα από μαραθώνια απολογία.
Το σχέδιο απόδρασης
Στο διάλογο μεταξύ του αρχηγού της μαφίας και της 45χρονης δικηγόρου, η δεύτερη ακούγεται να λέει: «Να εδώ είμαι, στο δικαστήριο».
Αρχηγός μαφίας: «Έχει ΜΑΤ;»
Χ. Κιουμουρτζή: «Είμαι εδώ μπροστά και έχει, πιο κάτω όμως όχι. Εγώ τώρα αν θέλω μπορώ να ανέβω. Στο μεταξύ, ξέρεις πόσο εύκολο είναι να βγει κανείς από εδώ. Στην πιο ωραία αίθουσα είσαστε, για να βγείτε κατευθείαν (…) Πιο δίπλα είναι μερικές ακόμα αίθουσες. Σε μία από τις οποίες έχουν και τον Φ… (γέλια). Θέλεις να τρυπήσουν τον τοίχο να βρεθείς στην αγκαλιά του;».
Αρχηγός μαφίας: «Την έξοδο…»
Χ. Κιουμουρτζή: «Όλο ευθεία μπροστά είναι η έξοδος. Ευθεία μπροστά και αριστερά…
Από εκεί βγαίνεις σε ένα δευτερόλεπτο… »
Οι σχέσεις του κακοποιού με τον Γ. Αντωνόπουλο
Στον επόμενο διάλογο που αποκάλυψε ο ΣΚΑΪ, ακούγεται ο κακοποιός να λέει: «Κύριε Γιώργο, μου έκαναν μπαμπεσιά προχτές».
Γ. Αντωνόπουλος: «Δηλαδή;»
Αρχηγός μαφίας: «Δηλαδή με… Με αυτόν τον άνθρωπο που σου έστειλα εκεί, αυτό τον μεγάλο σε ηλικία, μου πήρε αυτά που μου έδωσε εσύ και μου εξαφανίστηκε».
Γ. Αντωνόπουλος: «Δώσε μου δύο μέρες».
Αρχηγός μαφίας: «Ευχαριστώ με τι μου κάνεις, απλά με πήρε στο λαιμό του ο πατσαβούρας. Δεν κρατάω πια κανέναν κοντά και ο απατεώνας μου πήρε αυτά και με άφησε έτσι, νέκρα…».
Γ. Αντωνόπουλος: «Κοίταξε, πάρε με τη Δευτέρα, μήπως μπορέσουμε να μαζέψουμε μερικά λεφτά»