Latest News

Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Θωμαρίτα Καλδάρα: Να γιατί μιλούν όλοι για τη νέα γραμματέα του Μπόλαρη στο ΥΠΕΞ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η Θωμαρίτα Καλδάρα έχει προκαλέσει πλήθος σχολίων στο διαδίκτυο, με αφορμή το γεγονός ότι είναι στο επιτελείο του υφυπουργού Εξωτερικών Μάρκου Μπόλαρη, ως...
ιδιαιτέρα γραμματέας του.

 Η –άλλοτε personal trainer- Θωμαρίτα Καλδάρα μέχρι την απόσπασή της στο πολιτικό γραφείο του κ. Μπόλαρη, εργαζόταν σε θέση Διοικητικής Γραμματέως ΔΕ (Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Εδώ και περίπου 2,5 μήνες, όμως, βρίσκεται πλέον στο γραφείο του Μάρκου Μπόλαρη, ο οποίος εκτός από εκκλησιαστικά-θρησκευτικά θέματα, είναι επιφορτισμένος και με την πολιτιστική διπλωματία. Εκεί που εστίασαν πολλοί, εκτός από το εντυπωσιακό παρουσιαστικό της, είναι μία πρόσφατη ανάρτησή της, ανήμερα της εθνικής μας γιορτής, όπου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μίλησε στο μήνυμα του για «το παράδειγμα των Ηρωϊκών Προγόνων μας Αγωνιστών της Εθνεγερσίας του 1821, που πρέπει ν' αποτελεί, για κάθε Έλληνα, δείκτη πορείας ως προς την επιτέλεση του δικού μας Εθνικού Χρέους». 

Η Θωμαρίτα Καλδάρα  επέκρινε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μέσα από σχόλιό της στο λογαριασμό της στο facebook, αποκαλώντας τον «Πάκη» και κάνοντας λόγο για «πολιτικούς που μιλάνε για πατριωτισμό ενώ έχουν προδώσει τη χώρα επί δεκαετίες και την έχουν ξεπουλήσει»: πολλαπλασιαστούν.
Η απόσπαση της Θωμαρίτας Καλδάρα, όπως δημοσιεύτηκε στη «Διαύγεια»




@ Ε, δεν είναι τυχαίο που μιλούν όλοι για τη νέα γραμματέα του Μπόλαρη στο ΥΠΕΞ