Latest News

Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Αυτός είναι ο δραπέτης που 17 χρόνια έκανε καριέρα τραγουδιστή και παρουσιαστή! «Γιος» της Τσοπέη και «κουμπάρος» του Μπάρκουλη! (BINTEO/ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο Κωνσταντίνος Γιαλούρης είχε περάσει την πύλη των φυλακών της Αλικαρνασσού στην Ρόδο, καταδικασμένος σε έξι χρόνια φυλακή για απάτες κατ’ εξακολούθηση, καθώς..
υποδυόταν τον γιο γνωστού βουλευτή του ΠΑΣΟΚ για να αποσπά από τα θύματά του μεγάλα χρηματικά ποσά και να περνά ζωή χαρισάμενη στα μέσα της δεκαετίας του ’90.


Ισχυριζόταν μάλιστα ότι ήταν συνεργάτης τηλεοπτικής εκπομπής.
Το 2002, ο Γιαλούρης βγήκε από την φυλακή νόμιμα με άδεια  έχοντας πάρει την απόφαση να μην γυρίσει πίσω.
Μόνο που η απόδραση αυτή δεν ήταν συνηθισμένη, αφού ο Κωνσταντίνος Γιαλούρης δεν κρύφτηκε, απλά άρχισε να κυκλοφορεί ως Κωνσταντίνος Δαναός, ένα καλλιτεχνικό ψευδώνυμο που υιοθέτησε για την νέα του ζωή.
Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε το protothema.gr
Έχοντας μια άνεση στην επικοινωνία, άρχισε να αναζητά ευκαιρίες για να κάνει καριέρα και να βγάλει χρήματα, υιοθετώντας σταδιακά διάφορους ρόλους, ειδικά τα τελευταία χρόνια.
Στην τηλεόραση εμφανίστηκε στο «Κρήτη TV» και στην εκπομπή «Χρώματα Ελλάδας» όπου έπαιρνε συνεντεύξεις ως δημοσιογράφος από ηθοποιούς και τραγουδιστές.

Όχι μόνο παρέμεινε ασύλληπτος 17 ολόκληρα χρόνια, αλλά κατάφερε να στήσει μια υποτυπώδη καριέρα ως δημοσιογράφος, τραγουδιστής, μάνατζερ καλλιτεχνών, ακόμη και ως γιος της Κορίνας Τσοπέη ή κουμπάρος του Ανδρέα Μπάρκουλη!
Ηχογράφησε τραγούδια, τα οποία δεν έγινα γνωστά, ενώ οι ζωντανές εμφανίσεις του περιορίστηκαν σε κάποια μεζεδοπωλεία στο Κερατσίνι και την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά...

Σε δήλωση που έδωσε μέσω της δικηγόρου του Γιάννας Παναγοπούλουτου στο newsit.gr, εξήγησε πως εξαιτίας των άσχημων πραγμάτων που βίωνε μέσα στην φυλακή, πήρε την απόφαση να μην επιστρέψει και να είναι δραπέτης για 17 ολόκληρα χρόνια.

Η κ. Παναγοπούλουτου είπε χαρακτηριστικά: «Σε νεανική ηλικία, σε ηλικία μόλις 22 ετών, είχε κάποιες περιπέτειες με την δικαιοσύνη, είχε κάποιες καταδικαστικές αποφάσεις και του είχε επιβληθεί μια συνολική ποινή τεσσάρων ετών. Την ποινή την εξέτιε στις δικαστικές φυλακές Αλικαρνασσού. Όταν πήρε την πρώτη άδεια, μετά από ένα μεγάλο διάστημα που είχε μείνει στη φυλακή και έμεναν μόλις έξι μήνες για την αποφυλάκιση του, δεν επέστρεψε πίσω λόγω του ότι είχε κάποιες άσχημες εμπειρίες και μνήμες από τον εγκλεισμό του».