Latest News

Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Γκρίνια στον Ολυμπιακό: Τα έχασε όλα μέσα σε 18 μέρες! Τα έχωσε η Θύρα 7, τα έψαλλε και ο Μαρινάκης

Γκρίνια για την πορεία του Ολυμπιακού που  μέσα σε 18 μέρεςέχασε το ντέρμπι τίτλου από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα κι αποκλείστηκε από το Europa League και το... Κύπελλο Ελλάδας !


Για δεύτερη σερί σεζόν, ο Φεβρουάριος αποδείχθηκε καταστροφικός για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν όλους τους στόχους τους προκαλώντας εκνευρισμό στον κόσμο της ομάδας.
Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς τα… έκανε θάλασσα στον δεύτερο μήνα του χρόνου, χάνοντας ουσιαστικά και τους τρεις στόχους της, σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες.
Τι έκαναν οι Πειραιώτες από τις 10 μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου; 

Ηττήθηκαν στο ντέρμπι τίτλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και μάλιστα με κάτω τα χέρια, μιας κι οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν άνετα με 3-1, ξεφεύγοντας με εννιά βαθμούς. Τέσσερις ημέρες αργότερα (14/2), ο Ολυμπιακός έμεινε στο 2-2 με τη Ντιναμό Κιέβου στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το Europa League, ενώ μία εβδομάδα μετά (21/2) ηττήθηκε με 1-0 στη ρεβάνς της Ουκρανίας κι ολοκλήρωσε το φετινό ευρωπαϊκό του ταξίδι.
Ο μήνας τελείωσε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τους Πειραιώτες, οι οποίοι υπέστησαν ήττα-σοκ (0-1) από τη Λαμία στο Φάληρο και σε συνδυασμό με το 3-3 του πρώτου αγώνα, αποκλείστηκαν κι από το Κύπελλο.
Τα ίδια και πέρυσι
Να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός είχε ανάλογη πορεία και πέρσι τον Φεβρουάριο. Τότε, οι «ερυθρόλευκοι» αποχαιρέτησαν το πρωτάθλημα και το Κύπελλο μέσα σε λίγες μέρες (σ.σ. είχαν αποκλειστεί από νωρίς από το Champions League).
Θύρα 7: Ή πάρτε το μπουλο ή μάθετε που παίζετε!

Η Θύρα 7 εξέδωσε μία οργισμένη ανακοίνωση, μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού, εξαπολύοντας επίθεση στους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας. Πέδρο Μαρτίνς.

 «Μηπως ήρθε η ώρα να ετοιμάσεις τα πράγματα σου σιγά-σιγά για κάθε ενδεχόμενο;», αναφέρουν για τον Πορτογάλο τεχνικό. 
Η ανακοίνωση
«Η ώρα έφτασε,το ποτήρι ξεχείλισε,είστε ΛΙΓΟΙ ΟΛΟΙ για άλλη μια χρόνια.Ή πάρτε το μπουλο ή μάθετε που παίζετε.Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ;ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ;Παίζετε με την δυναμο σαν κότες,στην τουμπα χωρίς ψυχή,με την Λαμία με έπαρση ότι έχετε περάσει πριν καν παίξετε.Η ΘΥΡΑ 7,έκανε υπομονή,δεν μίλαγε τόσο καιρό,ήταν δίπλα σας και σας εμψύχωνε,πλέον όμως,ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ,όταν δεν κάνετε το μοναδικό πράγμα που πρέπει,ΝΑ ΝΙΚΑΤΕ! 
Ελάτε το καλοκαίρι να πάρετε συμβόλαιο και θα είμαστε εκεί,ορισμένοι άνθρωποι εξαφανιστείτε από τον πάγκο γιατί αν δεν φύγετε μόνοι σας θα φύγετε με κλωτσιές.Και Μαρτινς,είχες την ομάδα από την αρχή της χρονιάς,είχες έρθει από τον Απρίλιο να δεις τις ελλείψεις με στόχο να φτιάξεις αυτό που ονειρευόμαστε.Ομως δυστυχώς δεν κατάφερες να έχεις την ομάδα ΠΡΩΤΗ.Μηπως ήρθε η ώρα να ετοιμάσεις τα πράγματα σου σιγά-σιγά για κάθε ενδεχόμενο;»


Τα έψαλλε ο Μαρινάκης 



Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τα έψαλλε στους παίκτες του Ολυμπιακού μετά την ήττα-σοκ από τη Λαμία στο Κύπελλο Ελλάδας, έκανε λόγο για ντροπιαστικό αποκλεισμό και μίλησε για "ασύμμετρο πόλεμο" στην ομάδα


«Κόντρα ασύμμετρο πόλεμο που δεχόμαστε όλη τη χρονιά, και το ξέρουμε, έπρεπε να ήμασταν ατσάλι και δεν ήμασταν. Σε αυτά τα ματς, μπαίνεις και προκρίνεσαι. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Διοίκηση και κόσμος νιώθουμε ντροπή. Έπρεπε να ήμασταν δέκα φορές ατσάλι. Δεν συνάδει με την ιστορία μας αυτός ο αποκλεισμός. Κόντρα στον λυσσαλέο πόλεμο που δεχόμαστε, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δεν χωράει καμία κουβέντα. Είναι ντροπή για τον σύλλογο. Σήμερα μαχαιρωθήκαμε. Ξέρετε ότι η διοίκηση έχει στηρίξει την ομάδα με κάθε τρόπο».