Latest News

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

To "ορφανό" DNA στην υπόθεση δολοφονίας Τοπαλούδη: - "Μίλησε" το κινητό του 21χρονου δράστης

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που ήρθαν στο φως μετά την άρση απορρήτου των επικοινωνιών των δύο κατηγορούμενων για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο που...

σόκαρε όλη την Ελλάδα.
Από τα στοιχεία προκύπτει ότι συνέχιζαν να «ψαρεύουν» κορίτσια, ακόμη και μετά την άγρια δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας. Από το κινητό του 21χρονου κατηγορούμενου προκύπτει ότι με επαναλαμβανόμενες κλήσεις και απανωτά μηνύματα πίεζε κοπέλες να συναντηθούν μαζί του.
Μάλιστα, ακόμη και όταν εκείνες του έλεγαν ότι δεν ήθελαν να συναντήσουν και να τον γνωρίσουν, εκείνος απαντούσε «εγώ θέλω όμως». Σύμφωνα με τις συνομιλίες που αποκάλυψε ο ΑΝΤ1, ο 21χρονος τηλεφώνησε σε 24χρονη μία ημέρα πριν από τη δολοφονία της Τοπαλούδη και της πρότεινε ότι και στην άτυχη φοιτήτρια που δολοφονήθηκε.
Την ημέρα του άγριου εγκλήματος τηλεφώνησε ξανά στην 24χρονη και της ζήτησε να συναντηθούν, αλλά εκείνη δεν ενέδωσε στις πιέσεις του. Επίσης, 18 ώρες μετά τον θάνατο της Τοπαλούδη, συνέχισε να επιμένει και πήρε ξανά την 24χρονη, προσπαθώντας να την πείσει, παρότι εκείνη του ζητούσε να μην την ξανακαλέσει. «Ηταν εκείνες τις ημέρες που ακόμη δεν είχαν συλληφθεί. Με καλούσε για να βρεθούμε, αλλά αρνιόμουν, έπαθα σοκ μόλις κατάλαβα ότι με έψαχνε μετά το έγκλημα. Δεν το περίμενα να γίνουν όλα αυτά», είπε η 24χρονη.
Στα χέρια των εισαγγελικών και ανακριτικών αρχών βρίσκονται νέα στοιχεία που είναι πιθανό να φέρουν τα «πάνω-κάτω» στην υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.
Τα αποτελέσματα DNA από τα αντικείμενα που περισυνέλλεξαν οι αστυνομικοί από το δωμάτιο στη Λίνδο και από τα βράχια, όπου πετάχτηκε η Ελένη Τοπαλούδη, δεν έχουν αλλοιωθεί λόγω του νερού και είναι αρκετά ικανοποιητικά, σύμφωνα με το Star.
Περιπλέκεται η υπόθεση
Στα αντικείμενα αυτά, αλλά και σε εκείνα που βρέθηκαν στο δώμα, όπου βιάστηκε η άτυχη φοιτήτρια έχει βρεθεί γενετικό υλικό των δύο κατηγορουμένων, της 21χρονης Ελένης, όμως έχει βρεθεί και «ορφανό» DNA περισσότερων του ενός ατόμου.
Σύμφωνα με το Star, «ορφανό» DNA είναι φυσιολογικό να βρεθεί στα αντικείμενα που περισυλλέχθηκαν από το σπίτι του 21χρονου, καθώς όπως αποδείχθηκε από εκεί περνούσε αρκετός κόσμος που κατά πάσα πιθανότητα δεν έχει σχέση με το αποτρόπαιο έγκλημα.
Ωστόσο, αν «ορφανό» DNA έχει όντως βρεθεί και στα αντικείμενα που εντοπίστηκαν στα βράχια (κάτι που δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί επίσημα), τότε η υπόθεση θα περιπλακεί καθώς θα σημαίνει ότι στη δολοφονία εμπλέκεται και άλλο ή άλλα άτομα, τα οποία και θα πρέπει να εντοπιστούν, να ταυτοποιηθούν και να κληθούν να καταθέσουν στις Αρχές.
Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη ζητά την παραδειγματική τιμωρία όλων των υπευθύνων και αναμένει η δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της για να μπορέσει να αναπαυθεί και η ψυχή της κόρης του.