Latest News

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Survivor: Νίκη για Έλληνες, εντάσεις στους Τούρκους – Οι νέοι παίκτες (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες πριν ξεκινήσει το αγώνισμα την άφιξη παικτών και στις δύο ομάδες. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Βασίλης Σίμος μπαίνει στην ελληνική ομάδα και είναι και του «σαλονιού και του λιμανιού», καθώς είναι μοντέλο, αλλά και ιχθυοπώλης. Αντίστοιχα, ο Ερντέμ είναι ο παίκτης για την τούρκικη ομάδα.
Μάλιστα, ο Σάκης ανακοίνωσε ότι σε λίγες μέρες θα γίνει και η αντικατάσταση του Δημήτρη Μαργαρίτη, ο οποίος αποχώρησε αναγκαστικά από το παιχνίδι για λόγους υγείας.
Δείτε την ανακοίνωση του Σάκη
Αγώνας Επάθλου
Στο χθεσινό αγώνισμα του Survivor η ελληνική ομάδα έδειξε ότι είναι ζωντανή και με ψυχή.
Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν σε ζευγάρια σε έναν δύσκολο αγώνα επάθλου και οι Έλληνες επικράτησαν με 5-0 έναντι των Τούρκων.
Στην συνέχεια πανηγύρισαν έντονα για την νίκη τους με συνθήματα, ενώ οι Τούρκοι φανερά δυσαρεστημένοι σχολίαζαν ότι ήταν αρκετά άτυχοι.
Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η χαμένη ομάδα θα πάρει το 1/3 των προμηθειών για ολόκληρη την εβδομάδα.
Δείτε ολόκληρο το αγώνισμα
Καβγάδες και εντάσεις ανάμεσα στους Τούρκους
Από την αρχή του παιχνιδιού βλέπουμε τους Τούρκους παίκτες να κατηγορούν την ελληνική ομάδα για κλίκες, ενώ σε συνεντεύξεις τους δηλώνουν ότι οι Έλληνες παίκτες δεν μπορούν να γίνουν ομάδα γιατί είναι αρκετά ανταγωνιστικοί μεταξύ τους.
Στο χθεσινό επεισόδιο όμως τα δεδομένα άλλαξαν. Στην έναρξη του χθεσινού επεισοδίου οι Τούρκοι ενώ καθόντουσαν γύρω από την φωτιά, το κλίμα ήταν παγωμένο μεταξύ τους.
Ο Hikmet Tugsuz άρχισε να κατηγορεί την Melisa Emirbayer ότι δεν συμπεριφέρεται σωστά και δεν μιλάει και ευγενικά στους συμπαίκτες της, ενώ συμπλήρωσε ότι από την αρχή του παιχνιδιού κάνει σχόλια για τις αθλητικές ικανότητες του.
Εκείνη του απάντησε ότι θεωρεί πως ο συμπάικτης της μπήκε διαβασμένος στο παιχνίδι, όμως το τηλεοπτικό κοινό βλέπει και μπορεί να κρίνει. Οι αντιδράσεις του ίδιου δεν ήταν και πολύ ήρεμες.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα