Latest News

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Survivor: Η άσεμνη κίνηση Τούρκου παίκτη και η «απάντηση» της Αφροδίτης (ΒΙΝΤΕΟ)

Για ακόμη μία φορά με εντάσεις και τσακωμούς ξεκίνησε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor. ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ...
Οι παίκτες καθόντουσαν στην παραλία και μεταξύ κάποιων παικτών υπήρξε ένταση για το φαγητό που δεν μοιράζονται.
Ο Τόνι τα έβαλε με τη Δήμητρα λέγοντας ότι κάνει τα πάντα για να φανεί καλή στον κόσμο, με την παίκτρια να αρνείται τις κατηγορίες πως ό,τι βρίσκει το τρώει μόνη της. Τη συνέχεια έδωσε ο Βασιλικός που την κατηγόρησε ότι φοράει «προσωπεία» και η συμπεριφορά της αλλάζει ανάλογα με τον ποιον έχει απέναντι της.
«Μίλα σιγά για να μη χάσεις το δίκιο σου», του είπε χαρακτηριστικά ο Τόνι. Η συζήτηση συνεχίστηκε στους ίδιους τόνους και τα προβλήματα στην ομάδα φαίνεται πως έχουν μεγαλώσει.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
Οι Τούρκοι παίκτες με τους Έλληνες παίκτες όσο και να προσπαθούν δεν μπορούν να κρατήσουν τα προσχήματα και αυτό αποδεικνύεται σε κάθε αγώνα όπως και στον χθεσινό. Τι συνέβη; Ο Hakan έκανε μία άσεμνη κίνηση που ενόχλησε του Έλληνες και έφερε αντιδράσεις.
Πιο συγκεκριμένα, ο παίκτης της τούρκικης ομάδας, όταν έπαιξε με τον Παναγιώτη, έκανε μια κίνηση με το δάχτυλό του, κοιτάζοντας προκλητικά τον παίκτη της ελληνικής ομάδας.
Μετά επικράτησε ένας πανικός στους πάγκους των δύο ομάδων και παραλίγο οι παίκτες να πιαστούν στα χέρια.
Ωστόσο, λίγο αργότερα, η Αφροδίτη, παίζοντας με την Τουρκάλα παίκτρια, δεν άφησε έτσι αυτό που συνέβη προηγουμένως και έκανε ακριβώς το ίδιο, κοιτάζοντας την αντίπαλη ομάδα.
«Στο ύψος μας…», της φώναζαν οι γυναίκες της ελληνικής ομάδας από τον πάγκο, αλλά εκείνη δεν μπορούσε να κρατηθεί και να μην αντιδράσει.
Δείτε το βίντεο με την άσεμνη κίνηση του Τούρκου:
H «απάντηση» της Αφροδίτης