Latest News

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Survivor 3: Τρίτη ήττα, οι υποψήφιοι και ξαφνική αποχώρηση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η μάχη μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας στο φετινό survivor δεν αναμένεται να είναι ενδιαφέρουσα, καθώς ήδη από το δεύτερο επεισόδιο φάνηκε η κόντρα μεταξύ των δύο χωρών. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Η Ελληνική ομάδα δεν έχει φανεί αρκετά τυχερή και έχει χάσει τους πρώτους 3 αγώνες που ήταν και οι πιο σημαντικοί για την έναρξη του παιχνιδιού. Οι Έλληνες όταν έφτασαν στην παραλία τους, σχολίασαν την συμπεριφορά των Τούρκων παικτών αλλά εξέφρασαν και δυσαρέσκεια για τον τρόπο που οι Τούρκοι τους κοιτούν και τους σχολιάζουν.
Αγώνισμα ασυλίας
Οι κανόνες φέτος άλλαξαν. Κάθε εβδομάδα οι παίκτες θα αγωνίζονται για την ομαδική τους ασυλία αλλά θα παίζουν δύο σετ στα 10. Στην περίπτωση που οι δύο ομάδες κάνουν το 1-1  θα υπάρχει ένα μικρότερο παιχνίδι που θα παίζουν οι παίκτες και θα βγαίνει η νικητήρια ομάδα.
Ήττα και στο χθεσινό αγώνισμα ασυλίας για την Ελληνική ομάδα. Στην αρχή το ματς εξελισσόταν πόντο πόντο για τις ομάδες αλλά οι Τούρκοι πήραν προβάδισμα, γιατί είναι ξεκάθαρο ότι στους τελικούς στόχους είναι πιο δυνατοί.
Τελικό σκορ 10-8 Θρίλερ για την Ελληνική ομάδα 
Μετά την μεγάλη ήττα της Ελληνικής ομάδας οι παίκτες έπαιξαν το παιχνίδι της ατομικής ασυλίας, εκεί αγόρια και κορίτσια έπαιξαν ξεχωριστά με αποτέλεσμα η Ρία Κολοβού και ο Τόνι Σταυράτης να σωθούν από την ψηφοφορία και να αποφασίσουν ποιοι θα είναι οι δύο προς αποχώρηση.
Στο συμβούλιο του νησιού οι παίκτες αποφάσισαν ότι η πιο αδύναμη είναι η Ιουλιέτα Κίτρινου, η οποία έλαβε 7 ψήφους από τους συμπαίκτες της, ενώ η Ρία αποφάσισε τον Σπύρο Γουργούπη και ο Τόνυ την Ντέμη Τσαγανού στην διάθεση του κοινού.
Δείτε την ψηφοφορία
Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε κάτι δυσάρεστο για την Ελληνική ομάδα.
«Πρέπει να σας πληροφορήσω ότι δεν είναι καλά τα νέα. Η διάγνωση των γιατρών υποχρεώνει τον Δημήτρη Μαργαρίτη να επιστρέψει στην Ελλάδα. Επειδή αυτή είναι μια αναπάντεχη εξέλιξη για το παιχνίδι, θα πρέπει να το διορθώσουμε. Θα φέρουμε έναν αντικαταστάτη για τον Δημήτρη πάρα πολύ σύντομα», ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης στους παίκτες.
Ακόμη ένας δυνατός αγώνας θα διεξαχθεί στο σημερινό επεισόδιο. Σώμα με σώμα θα παλέψουν για το έπαθλο φαγητού. Στο τρέιλερ βλέπουμε τα σχόλια της παίκτριας που ψηφίστηκε με 7 ψήφους από την ομάδα της ενώ ο Τούρκος παίκτης Atakan Isiktutan τονίζει πως οι Έλληνες παίκτες δεν έχουν καταφέρει να δέσουν σαν ομάδα! Συγκεκριμένα λέει: «Δεν μπόρεσαν να δέσουν σαν ομάδα»!
Δείτε το τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο