Latest News

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Σειρήνες πολέμου πάνω από το Κασμίρ:Το Πακιστάν κατέρριψε δύο ινδικά μαχητικά (ΒΙΝΤΕΟ)

Δυο πολεμικά αεροσκάφη MiG 21 κατέρριψε η Πακιστανική Πολεμική Αεροπορία στην περιοχή του Κασμίρ. Δυο πιλότοι σκοτώθηκαν και ένας...
συνελήφθη.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του στρατού του Πακιστάν, υποστράτηγο Ασίφ Γκαφούρ, τα δύο αεροσκάφη είχαν εισέλθει στον εναέριο χώρο του Πακιστάν πάνω από το Κασμίρ. Το ένα από αυτά έπεσε στην πλευρά που ελέγχεται από το Πακιστάν και το άλλο σε ινδικό έδαφος.
Η ατμόσφαιρα μυρίζει «μπαρούτι» αφού χθες η Πολεμική Αεροπορία της Ινδίας εξαπέλυσε αεροπορικά πλήγματα εναντίον «στρατοπέδων εξτρεμιστών» στο Πακιστάν, όπως ανέφερε μέσω Twitter Ινδός υπουργός.
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο προέτρεψε τις κυβερνήσεις της Ινδίας και του Πακιστάν, γειτόνων που διαθέτουν πυρηνικά όπλα και η ένταση ανάμεσά τους κλιμακώνεται ολοένα περισσότερο το τελευταίο διάστημα, να επιδείξουν «αυτοσυγκράτηση», να αποφύγουν κάθε «περαιτέρω στρατιωτική δραστηριότητα» και μια «κλιμάκωση», «πάση θυσία», ενώ ζήτησε από το Ισλαμαμπάντ να αναλάβει «αποφασιστική» δράση εναντίον των «τρομοκρατικών οργανώσεων» με ορμητήριο την επικράτειά του.
Η στιγμή της κατάρριψης των μαχητικών
خصوصی ویڈیو: پاک فضائیہ کے طیاروں کی کارروائی کے بعد 2 بھارتی طیارے تباہ ہوگئے
632 people are talking about this

پاکستان نے بھارت کے 2 جنگی طیارے مار گرائے،شاہ محمود کی تصدیق https://www.samaa.tv/urdu/international/2019/02/1464777/ 
219 people are talking about this