H Αργυρώ Κουτσουράδη γνώρισε και αγάπησε στην Γεωπονική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο της Θράκης τα ...
αρωματικά φυτά.
Αποφάσισε έτσι, να ασχοληθεί με τη γη και τα αρώματά της, επενδύοντας στον τόπο της, τη Χίο.
Η Αργυρώ Κουτσουράδη από το χωριό Χαλκειός της Χίου ήθελε με τη δραστηριότητά της να αναδείξει τον πλούτο του τόπου της, αλλά και να περάσει σε όλους το μήνυμα ότι Χίος δεν σημαίνει μόνο μαστίχα.
Η 26χρονη αγρότισσα κατάφερε μέσα σε τέσσερα χρόνια να παράγει 14 διαφορετικά είδη αρωματικών φυτών και βοτάνων, σε εκτάσεις 25 στρεμμάτων, και να δημιουργήσει τη δική της αγροτική επιχείρηση με το όνομα «Myrovolos organics».
Τα προϊόντα της έχουν κερδίσει την κοινωνία της Χίου, επτά πόλεις της Ελλάδας, αλλά και τις αγορές της Γερμανίας, ενώ έχει βραβευτεί από το Επιμελητήριο της Χίου ως καινοτόμος επιχείρηση.