Latest News

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Σοκάρει ο Αλβανός για τον βιασμό της κοπέλας ΑΜΕΑ στην Ρόδο

Ο 19χρονος Αλβανός που κατηγορείται για το φόνο της Ελένης Τοπαλούδη έδωσε κατάθεση στις αστυνομικές αρχές για τον νέο βιασμό που ...
αποκαλύφθηκε της κοπέλας με ειδικές ανάγκες σε παραλία της Ρόδουν τρεις ημέρες μετά το φόνο της άτυχης φοιτήτριας.
Ο 19χρονος Αλβανός αρνήθηκε την συμμετοχή του στον βιασμό της κοπέλας αλλά παρ’ όλα αυτά σόκαρε με τρόπο που περιέγραφε τα γεγονότα. Ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριξε ότι δεν βρισκόταν καν στο χώρο την ώρα που έγινε ο βιασμός και έκανε λόγο για προσπάθεια επιβάρυνσης της θέσης του στην υπόθεση δολοφονίας Τοπαλούδη.
Ακόμα υποστήριξε πως την 1η Δεκεμβρίου πήρε το αυτοκίνητο της αδελφής του για να βρει τον 21χρονο Ροδίτη, με τον οποίο μαζί βίασαν και σκότωσαν την Ελένη Τοπαλούδη και να τον πείσει να πάνε στην αστυνομία και είπε χαρακτηριστικά:
«Προσπαθώντας να έρθω σε επαφή μαζί του κατέβηκα με το αυτοκίνητο της αδερφής μου στον Ευαγγελισμό προκειμένου να τον πείσω να πάμε στην αστυνομία. Εκεί με είδε ο φίλος του και με έπεισε να πάμε για σουβλάκια και μετά να βρούμε την παρέα». Όμως, βρήκε μόνο έναν κολλητό φίλο του 21χρονου Ροδίτη με τον οποίο έφαγαν μαζί και κατόπιν πήγαν να βρουν την 19χρονη ΑΜΕΑ και τον 23χρονο Ρομά, με τον οποίο κατηγορείται ότι την βίασε.
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 19χρονου, η κοπέλα φλέρταρε με τον Ρομά και οι δυο τους τού ζήτησαν να πάνε βόλτα με το αυτοκίνητο της αδελφής του.
Όπως υποστηρίζει τους άφησε μόνους τους στο αυτοκίνητο γιατί φλέρταραν έντονα. Στην συνέχεια όταν επέστρεψε δεν βρήκε την κοπέλα και του είπε ο Ρομά ότι είχε κάνει σεξ μαζί της και εκείνη είχε φύγει με τα πόδια.
Μετά την κατάθεσή του ξανά οδηγήθηκε στις φυλακές Γρεβενών οπού και βρίσκεται προφυλακισμένος.