Latest News

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Χάος στο «Μακεδονία» – Επιβάτες κοιμήθηκαν στις τουαλέτες

Απίστευτη ταλαιπωρία για εκατοντάδες επιβάτες στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» έφερε...
η κακοκαιρία.

 Πολλές πτήσεις έχουν ακυρωθεί ή καθυστερήσει, με πολλούς ανθρώπους να έχουν αναγκαστεί να κοιμηθούν το βράδυ σε σκαλιά και τουαλέτες.
Μάλιστα, εξαιτίας των άστατων καιρικών συνθηκών, αρκετά αεροπλάνα προσγειώθηκαν σε άλλες χώρες. Συγκεκριμένα, σχεδόν 200 άτομα προσγειώθηκαν στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας και ενημερώθηκαν ότι θα επιστρέψουν στην Ελλάδα με λεωφορεία!
«Μας πέταξαν στο αεροδρόμιο. Μας είπαν στην αρχή να μην βγούμε από το αεροσκάφος, μετά να βγούμε. Δεν έχουμε καμία ακριβή υπεύθυνη ενημέρωση. Στις προσπάθειες που κάναμε να επικοινωνήσουμε με την πρεσβεία, τα περισσότερα τηλέφωνα δεν λειτουργούσαν. Κάποια στιγμή μας απάντησαν ότι δεν είναι δική τους αρμοδιότητα, παρά μόνο αν έχουν χαθεί ταξιδιωτικά έγγραφα», κατήγγειλε στον ΣΚΑΪ ένας από τους επιβάτες, ο κ. Καλαμάρας. «Δεν υπάρχει κάτι να φάμε. Δεν μας έχουν δώσει ένα ποτήρι νερό. Κάποιοι πήραν το λεωφορείο σε αυτές τις τραγικές καιρικές συνθήκες», συμπλήρωσε.
Ο εκπρόσωπος της διαχειρίστριας Fraport, Γιάννης Παπάζογλου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε πως οι αεροπορικές εταιρείες έχουν την αποκλειστική ευθύνη για την ενημέρωση των ταξιδιωτών, αλλά και για την επιλογή προορισμών ανακατεύθυνσης. Μάλιστα, υποστήριξε πως οι ακυρώσεις των πτήσεων οφείλονται στο πρόβλημα χαμηλής νέφωσης που αντιμετωπίζει ανά διαστήματα το αεροδρόμιο «Μακεδονία», το οποίο μειώνει την ορατότητα των πιλότων.