Latest News

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Ξεσπά η πρώην συνεργάτιδας της Πέμη Ζούνη για το κόψιμό της από εκπομπή

Η Μπέσσυ Γιαννοπούλου, ραδιοφωνική παραγωγός και πρώην συνεργάτιδα της Πέμης Ζούνη, με την οποία τον τελευταίο καιρό εκκρεμεί δικαστική διαμάχη...
  ήταν το βράδυ της Τετάρτης, μεταξύ των καλεσμένων της εκπομπής, «Μετά τα μεσάνυχτα».
Η θεατρική παραγωγός, που κατηγορείται από την ηθοποιό Πέμη Ζούνη για απάτη και αρπαγή, θα μιλούσε για το χρονικό της σχέσης της με τη δημοφιλή πρωταγωνίστρια, για τη δικαστική τους διαμάχη ενώ θα την ακούγαμε να παραδέχεται πως ακόμα τρέφει συναισθήματα για εκείνη. Ωστόσο, η συγκεκριμένη συνέντευξη δεν έπαιξε ποτέ και αντί αυτής είδαμε την Κατερίνα Γκαγκάκη σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση.
Η Μπέσσυ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, την έντονη ενόχλησή της για το συγκεκριμένο περιστατικό, γράφοντας: «Όταν κάποιος φοβάται κόβει τις εκπομπές. Φιμώνει τους δημοσιογράφους και απαιτεί να ακούγεται μόνο η δική του πλευρά ανερυθρίαστα. Δεν μπορεί κανείς να μιλάει για προσωπικά δεδομένα όταν ο ίδιος έχει δώσει δελτίο τύπου σε όλους τους δημοσιογράφους έναν χρόνο πριν και μιλάει για όλα τα θέματα, άλλα μόνο από την δική του οπτική. Κρίμα , Γιατί όταν με κάλεσαν στην εκπομπή, πίστεψα ότι θα μπορούσαν να προστατέψουν την επιλογή τους. Δεν μπόρεσαν όμως…».
Η ραδιοφωνική παραγωγός αφήνει να εννοηθεί πώς υπεύθυνη για το κόψιμο της συνέντευξής της από την εκπομπή είναι η Πέμη Ζούνη.