Latest News

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έδωσε την ζωή για την μητέρα του και εκείνη τον εγκατέλειψε! (ΕΙΚΟΝΕΣ)



Απίστευτη ιστορία με πρωταγωνιστή έναν 16χρονο ο οποίος έσωσε τη μητέρα του από βιασμό και στην συνέχεια πέθανε μετά από 19 μήνες μάχης στο νοσοκομείο αφού η ίδια ...
τον εγκατέλειψε!
Πιο αναλυτικά το Μάιο του 2017 η μητέρα του Vanya η Natalia Krapivina δέχτηκε επίθεση το σπίτι της οικογένειας στο Severodvinsk, στα νοτιοδυτικά της Ρωσίας, από τον γείτονα της, Roman Pronin, που επιχείρησε να τη βιάσει. Το νεαρό παιδί Vanya Krapivin δεν σκέφτηκε τίποτα παραπάνω και έπεσε στην μάχη για να προστατέψει τη μητέρα του. Όμως ο αλκοολικός γείτονας τον χτύπησε επανειλημμένα στο κεφάλι με ένα βαράκι βάρους τριών κιλών. Ο Roman αφού μαχαίρωσε 27 φορές την μάνα και πιστεύοντας ότι είχε σκοτώσει το παιδί αποχώρησε από το σημείο.
Οι γείτονες άκουσαν τις φωνές και κάλεσαν τις αρχές όπου μετέφεραν στο νοσοκομείο παιδί και μητέρα. Το παιδί έπεσε σε κώμα ενώ η μητέρα ανάρρωσε και πήρε εξιτήριο. Οι χειρούργοι αφαίρεσαν ένα μέρος του εγκεφάλου και έβαλαν κομμάτια τιτάνιου στο κρανίο. Μετά από ένα χρόνο το παιδί έδειξε σημάδια καλυτέρευσης ξεκινώντας να τρώει πολτοποιημένο φαγητό και αναγνωρίζοντας την νοσοκόμα που τον φρόντιζε.
Το στενάχωρο της υπόθεσης είναι πως μόλις η μητέρα του πήρε εξιτήριο, δεν επισκέφτηκε τον γιο της ούτε μία φορά και τον εγκατέλειψε. Αφού η ιστορία πήρε διαστάσεις διάφοροι άνθρωποι μάζεψαν λεφτά για να μπορέσει ο μικρός Vanya να πάει σε κέντρο αποκατάστασης στην Ισπανία. Τελικά όμως η μοίρα είχε άλλα σχέδια για τι το παιδί ξεψύχησε στις 6 Δεκεμβρίου.
Η μητέρα του, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, βγήκε και δικαιολόγησε την συμπεριφορά της λέγοντας πως ότι έχει προβλήματα με το αλκοόλ και είχε τύψεις γι αυτό που είχε πάθει ο γιος της και γι αυτό δεν μπορούσε να τον επισκεφτεί.