Latest News

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Ποιον στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε Κερατσίνι - Δραπετσώνα

       Ο  ΣΥΡΙΖΑ  το  2014 στήριξε  πολιτικά  αλλά  και  με  πλήθος  στελεχών  του  τη ...
Δημοτική  Κίνηση  Άλλος  Δρόμος.

       Η  επιλογή  αυτή  στέφθηκε  με  επιτυχία  και  κερδήθηκαν  οι  εκλογές  με  μεγάλο  ποσοστό  στο  2ο γύρο.
      Η  θητεία  της  δημοτικής  αρχής  μετά  από  4  χρόνια  κρίνεται  γενικά  επιτυχημένη . Αυτό  φαίνεται  από  το  μεγάλο  δημοτικό  έργο , αλλά  και  από  τη  μεγάλη  αποδοχή     των  δημοτών  της  πόλης. Η  δημοτική  αρχή - και  με  δικά  μας  στελέχη  στη  διοίκηση     του  Δήμου - έχει  να  επιδείξει  σπουδαίο  έργο  στην  καθημερινότητα , στον  αθλητισμό , τον  πολιτισμό , την  παιδεία , αλλά  κύρια  στην  κοινωνική  αλληλεγγύη  με  τις  δομές    που   έχει  δημιουργήσει. Επίσης  αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο και προς  όφελος των πολιτών την έκταση που παραχωρήθηκε από την κυβέρνησή μας  στο  χώρο των λιπασμάτων και όλα τα προγράμματα και τα  έργα  της Περιφέρειας .  Αναμένονται  και  άλλες  ενέργειες  προς  αυτή  την  κατεύθυνση.        
 Όμως  το  κύριο  και  αξιακό  για μας  διακύβευμα  είναι  ότι  η  δημοτική αρχή  κατά  γενική  ομολογία  στα  4  αυτά  χρόνια  διοίκησε  τον  Δήμο  με ήθος  και  εντιμότητα
      Η Οργάνωση  Μελών  ΣΥΡΙΖΑ  Κερατσινίου  Δραπετσώνας   σε  γενική  συνέλευση   αποφάσισε  να  συνεχίσει  να  στηρίζει  πολιτικά, αλλά  και  με  στελέχη  του Κόμματος  τη  Δημοτική  Κίνηση  Άλλος  Δρόμος. 
     Όλα  τα  μέλη  και  οι  φίλοι  του  Κόμματος   στηρίζουμε  την  απόφαση  αυτή, ώστε  να  συνεχίσει  αυτή  η  Δημοτική  Αρχή  και  μετά  το  2019 να  εργάζεται  με  ακόμα  μεγαλύτερη  επιτυχία  για  το  καλό  των  δημοτών  του  Κερατσινίου  και  της  Δραπετσώνας.                                                                                                                                      
               ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ  Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ  ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ  ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ