Latest News

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

Μαρίνα Πατούλη: «Ο σύζυγός μου ήταν αρνητικός για την υποψηφιότητά μου, θα κατέβω στις εκλογές χωρίς τη στήριξή του»

Φωτιές άναψε στην αυτοδιοικητική ΝΔ η ανακοίνωση της Μαρίνας Πατούλη για την διεκδίκηση του Δήμου Αμαρουσίου την ώρα που ....
η Πειραιώς στηρίζει την υποψηφιότητα του Θοδωρή Αμπατζόγλου.
Η απόφαση της πρώην αντιδημάρχου Πεύκης προκάλεσε ακόμα και οικογενειακούς «καβγάδες» με τον σύζυγό της και υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής να δηλώνει πως δεν θα τη στηρίξει και ότι θα ταχθεί με τον Θοδωρή Αμπατζόγλου.
Η Μαρίνα Πατούλη στην πρωινή εκπομπή στο ΣΚΑΪ, μίλησε σχετικά με την υποψηφιότητα της για τον δήμο Αμαρουσίου και έκανε την αποκάλυψη πως ο σύζυγος της Γιώργος Πατούλης, ήταν από την αρχή αρνητικός με αυτό το ενδεχόμενο.
Όπως δήλωσε η ίδια χαρακτηριστικά:
«Δεν υπάρχει καμία πικρία με τον άντρα μου. Είμαστε μαζί 32 χρόνια και η σχέση αυτή έχει δοκιμαστεί. Δεν υπάρχει μάχη, μόνο διάθεση προσφοράς. Ήταν αρνητικός, δεν γνώριζε τη στιγμή της υποψηφιότητας γιατί υπήρχε μια πολύ έντονη αντίδραση. Ο σύζυγός μου έχει παράξει ένα τεράστιο έργο στο Μαρούσι με δουλειά ετών. Είναι ένας άντρας που πρέπει να είναι ακριβοδίκαιος και τον εξυψώνει σαν άντρα αυτή η στάση και τον τιμά».
Ακόμα η κυρία Πατούλη εξέφρασε το παράπονο της ότι δεν την κάλεσαν να προσφέρει στο πλευρό του υποψηφίου στο Μαρούσι με τη στήριξη της ΝΔ Θεόδωρου Αμπατζόγλου.