Latest News

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Κρατούσε το μωρό της στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου για δύο χρόνια!

Μητέρα κατηγορείται ότι είχε κρύψει την εγκυμοσύνη και τη γέννηση του παιδιού της, το οποίο κρατούσε μέσα στο πορτ μπαγκάζ του ...
αυτοκινήτου της. 
Η Γαλλίδα  Ρόζα Μαρία ντα Κρουζ, γέννησε τη μικρή Σερένα, κρυφά από τον σύντροφό της και από την πρώτη μέρα την κρατούσε κλεισμένη σε ένα δωμάτιο τους σπιτιού της ή στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου της.
Στο προάστιο Terrasson-Lavilledieu στην περιοχή Dordogne ένας μηχανικός αυτοκινήτων βρήκε τη μικρή Σερένα, η οποία τότε ήταν περίπου δύο ετών, μέσα στο πορτ μπαγκάζ, γυμνή και ξαπλωμένη μέσα στα περιττώματά της. 
Το παιδί ήταν υποσιτισμένο και εμφάνιζε σοβαρά αναπτυξιακά προβλήματα. Η Ντα Κρουζ που σήμερα είναι 50 ετών, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς όταν συνελήφθη ότι η μικρή δεν είναι παιδί, αλλά… αντικείμενο. 
Το κοριτσάκι που σήμερα είναι σχεδόν επτά ετών έχει δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια,ενώ τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια της, ηλικίας 9 και 15 ετών, που αρχικά δεν γνώριζαν για τη γέννηση της Σερένα, επέστρεψαν στην οικογένεια, αφού πρώτα έζησαν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα σε ανάδοχη οικογένεια. 
Η μητέρα κατηγορείται για επανειλημμένη βία εναντίον ανηλίκου προκαλώντας του μόνιμη αναπηρία και αντιμετωπίζει έως και 20 χρόνια φυλακή.