Latest News

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Σοκάρει η εξομολόγηση της Μίνας Αρναούτη – «Φώναξα Παντελή αλλά δεν πήρα απάντηση» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε η Μίνα Αρναούτη σήμερα...
στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου».
Η ίδια περιέγραψε την στιγμή που μπήκαν στη χαρτοπαιχτική λέσχη μαζί με τον Παντελή Παντελίδη μέχρι την ώρα του τραγικού δυστυχήματος.
Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Όταν μπήκαμε στο αμάξι μας είπε ότι «έχω έναν φίλο που μας είπε να πάμε σπίτι του να παίξουμε χαρτιά, θέλετε να έρθετε; Και πήγαμε».
«Για να μπεις στο παιχνίδι και να ξεκινήσεις, ήθελε 5.000 ευρώ. Φτάσαμε εκεί κατά τις 3 τα ξημερώματα και φύγαμε κατά τις 8 το πρωί. Με τη Φρόσω καθόμασταν σε έναν καναπέ. Εμείς παίζαμε με τα κινητά μας, στέλναμε μηνύματα… Μου λέει η Φρόσω δεν πάμε στο τραπέζι να δούμε τι γίνεται μπας και φύγουμε; Βαρεθήκαμε, θέλαμε να φύγουμε, δεν μπορούσα να μείνω άλλο εκεί. Ο Παντελής όμως είχε κέφι και ήθελε να μείνει. Σηκώνεται να φύγουμε και μπήκαμε στο αμάξι».
Για το μοιραίο τροχαίο, δήλωσε τα εξής: «Αρχικά έκατσα πίσω στο κέντρο του αυτοκινήτου. Είπα στον Παντελή να μην τρέχει και εκείνος αύξησε ταχύτητα. Έκατσα δεξιά, έβαλα ζώνη και είδα να έρχεται η σύγκρουση. Στα 17 μου χρόνια είχα και ένα τροχαίο στη Μυτιλήνη, όπου νοσηλεύτηκα για πέντε μέρες και φοβόμουν». Και συνέχισε: «Όταν αυξήθηκε η ταχύτητα έκατσα πίσω από την θέση του συνοδηγού και έβαλα την ζώνη. Μετά θυμάμαι ότι γύρναγε το αμάξι, έκανε θόρυβο, ακούγαμε χαλίκια, τις μπάρες να χτυπάνε το αμάξι. Θυμάμαι ότι φώναξα Παντελή αλλά δεν πήρα απάντηση. Το αμάξι το διαπέρασαν 5 μπάρες».
Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη που παραχώρησε στο παρακάτω βίντεο: