Latest News

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Ρουπακιάς πέρασε ανάμεσα σε δύο αστυνομικούς και δολοφόνησε μπροστά τους τον Παύλο Φύσσα (BINTEO)

Αποκαλυπτική για τη στάση των αστυνομικών το βράδυ της δολοφονίας Φύσσα είναι η έρευνα του....
Forensic Architecture, που παρουσιάστηκε χθες σε εκδήλωση που διοργάνωσε η οικογένεια του δολοφονημένου μουσικού σε πολυχώρο στον Πειραιά.

Από την λεπτό προς λεπτό αναπαράσταση όσων τραγικών διαδραματίστηκαν το βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου στο Κερατσίνι ανακύπτουν σοβαρότατα ερωτήματα για τη στάση των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ που βρέθηκαν στην περιοχή.
Από τα στοιχεία που συνέλεξε το Forensic Architecture προκύπτει σημαντικό χρονικό κενό μεταξύ του χρόνου κατά τον οποίον βρίσκονταν ήδη στο Κερατσίνι και του χρόνου κατά τον οποίον ισχυρίστηκαν ότι έλαβαν σήμα από το κέντρο επιχειρήσεων της ΔΙΑΣ, ενώ πραγματοποίησαν έναν κύκλο του οικοδομικού τετραγώνου, για τον οποίον δεν ενημέρωσαν το κέντρο επιχειρήσεων.

Το πιο σοκαριστικό στοιχείο όμως είναι ότι η δολοφονία του Παύλου Φύσσα έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια δύο αστυνομικών, μέσα από τους οποίους πέρασε ο Γιώργος Ρουπακιάς για να καταφέρει τα θανατηφόρα χτυπήματα με μαχαίρι στον αντιφασίστα μουσικό. Τη στιγμή της δολοφονίας γύρω από τον Φύσσα οι επιτιθέμενοι χρυσαυγίτες που είχαν παραμείνει στην περιοχή είχαν σχηματίσει έναν κλοιό, τον οποίον άνοιξαν για να μπει ο Ρουπακιάς -που είχε ανέβει από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας για να βρεθεί στο σημείο, για να διαπράξει την εγκληματική ενέργεια.