Latest News

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Τίμιου Σταυρού στους Αγίους Ισιδώρου Λυκαβηττού (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Χιλιάδες πιστοί απ' όλη την Ελλάδα αναμένονται στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού ...
από τις 12 έως και τις 14 Σεπτεμβρίου για τη γιορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού και την εορτή του Αγίου Αριστείδου.

Είναι γνωστά τα θαυμαστά γεγονότα στον Ιερό Ναό που είναι χτισμένος μέσα σε σπήλαιο στο Λυκαβηττό, στους Αγίους Ισιδώρους, όπου λειτούργησαν ο Άγιος Νεκτάριος και ο Άγιος Πορφύριος, εκεί που διακονούσε ο Μέγας Βασίλειος και ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος ως φοιτητές.

Σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο που σύμφωνα με μαρτυρίες πιστών γίνονται θαύματα με τη χάρη του Τίμιου Σταυρού και τον Πανελλαδικό Πνευματικό αγώνα του ενάρετου Ιερέα Πατέρα Δημητρίου Λουπασάκη.

Οι Μοναχοί και ο πατέρας Δημήτριος είναι άμισθοι κληρικοί. Εργάζονται σε ιδιωτικές επιχειρήσεις. Δεν επιβαρύνουν ούτε με ένα Ευρώ τον προϋπολογισμό του Κράτους. Προσφέρουν βοήθεια και φαγητό σε χιλιάδες ανθρώπους. Προσφέρουν Αγάπη ανιδιοτελώς και τα Μυστήρια τελούνται δωρεάν. Με την προσευχή και τη χάρη του Θεού επιτελούνται θαύματα.

Το πρώτο θαύμα ήταν η αποκατάσταση της ανίατης ασθένειας του πατέρα Δημητρίου Λουπασάκη, όταν σε ηλικία μόλις 14 ετών όλοι οι ιατροί του έδιναν ζωή μόλις 6 μηνών και με τη χάρη του Θεού και του Τιμίου Σταυρού αποκαταστάθηκε πλήρως και έκτοτε αφιέρωσε τη ζωή του στο Θεό. Τις τελευταίες ημέρες έχουν πυκνώσει δημοσιεύματα στον Τύπο και σε Ιστοσελίδες, που αναφέρονται σε μια σειρά από θαύματα που έχουν γίνει στον Ι.Ν.Αγίας Παρασκευής, Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Υπεύθυνος γι’ αυτά τα θαύματα είναι ο Ιερέας Δημήτριος Λουπασάκης που θεραπεύει παράλυτους και ανθρώπους με προβλήματα Υγείας με τον θαυματουργό Τίμιο Σταυρό από τους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού.