Latest News

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Μαίνεται ο «πόλεμος» του SMS! Τι απαντά η εφημερίδα στη διάψευση Μαξίμου

Μαίνεται ο «πόλεμος» του SMS παρά τη διάψευση Μαξίμου...

Επιμένει η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» παρά τη διάψευση από το Μέγαρο Μαξίμου που χαρακτήρισε το SMS με τις οδηγίες προς τα κυβερνητικά στελέχη «πλαστό, κακότεχνο και βλακώδες».
«Συμφωνούμε απολύτως ότι το SMS είναι κακότεχνο και βλακώδες, απλώς για κακή τους τύχη δεν είναι πλαστό, αλλά πρόκειται για ένα κομμάτι της μακάβριας επικοινωνιακής προπαγάνδας που δημιούργησε το επιτελείο του Μαξίμου. Η κυβέρνηση που έχει συλληφθεί «ψευδόμενη» πολλές φορές κατά τη διαχείριση της εθνικής τραγωδίας, συγκρουόμενη με την πραγματικότητα και επινοώντας θεωρίες συνωμοσίας, φτάνει στο σημείο να εγκαλεί τον «Ελεύθερο Τύπο» για το εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ του» σημειώνει η εφημερίδα.
Ο «Ελεύθερος Τύπος» εμμένει στην ορθότητα του ρεπορτάζ του σχετικά με το SMS.
«Το μήνυμα εστάλη την 1η Αυγούστου σε υπουργούς, βουλευτές και κομματικούς αξιωματούχους, ενώ εν πολλοίς περιέχει τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούσαν δημοσίως τις προηγούμενες ημέρες τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Το γνωρίζουν αυτό και οι δεκάδες μάρτυρες – παραλήπτες του SMS. Ας ανοίξουν τα τηλέφωνα του επιτελείου του Μαξίμου για να δούμε ποιος και πότε έχει κάνει την αποστολή των ομαδικών SMS» γράφει στο σημερινό του φύλλο.