Latest News

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Ναυάγιο φέρι-μπόουτ – Στη θάλασσα οι επιβάτες (ΒΙΝΤΕΟ)

Κρεμασμένοι από τα κάγκελα του φέρι-μπόουτ όπου επέβαιναν, καθώς και μέσα στη θάλασσα βρέθηκαν δεκάδες επιβάτες σε ναυάγιο στην...
Ινδονησία.


Το φέρι-μπόουτ βυθίστηκε μέσα σε λίγη ώρα μετά από ρήγμα που δημιουργήθηκε στο κάτω μέρος του για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.
Το ναυάγιο συνέβη στον πορθμό του Σελαγιάρ. Το πλοιάριο ΚΜ Lestari μετέφερε 139 επιβάτες και εκτελούσε το δρομολόγιο που ενώνει την Μπίρα στο νησί Σουλαγουέζι με την Παματάτα στο νησί Σελαγιάρ.
Στα βίντεο που «ανέβηκαν» σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης από επιβάτες, τρομοκρατημένοι άνθρωποι κρατάνε τα κάγκελα για να αποφύγουν την πτώση στο νερό, ενώ άλλοι με σωσίβια βρίσκονται μέσα στη θάλασσα.
Σκάφη διάσωσης έφτασαν άμεσα στο σημείο και μέχρι τώρα δεν έχει αναφερθεί κάποιος σοβαρός τραυματισμός. Δείτε τα χαρακτηριστικά βίντεο.







Suasana kepanikan penumpang di dalam kapal feri KM. Lestari Maju dari pelabuhan Bira, Bulukumba menuju Selayar yg nyaris tenggelam di perairan Selayar sekitar Pa'bakdilang, dekat pelabuhan Pamatata Selayar selasa siang (3/7), belum ada info resmi korban akibat kejadian ini pic.twitter.com/lyEzZSFLdx





cards-multimedia customisable-border" data-scribe="component:card" dir="ltr" style="display: block;">