Latest News

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Τρόμος από επίθεση ενόπλου στην ελληνική συνοικία του Τορόντο! - "Απλά γύρισε και άρχισε να πυροβολεί" (Βίντεο-ντοκουμέντο)

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν από επίθεση του μαυροφορεμένου ενόπλου στην ελληνική συνοικία του Τορόντο. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Η επίθεση ξεκίνησε λίγο μετά τις 22.30 το βράδυ τοπική ώρα. Ο ένοπλος πυροβόλησε 10 έως 15 φορές πριν πέσει νεκρός από τις σφαίρες αστυνομικών.
Από τις σφαίρες του τραυματίστηκαν εννέα άνθρωποι μεταξύ των οποίων και ένα μικρό κορίτσι.

"Βλέπαμε τα πάντα, απλά γύρισε και άρχισε να πυροβολεί"
Τις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν στην ελληνική συνοικία στο Τορόντο του Καναδά περιέγραψε η Ελληνίδα δημοσιογράφος του ραδιοφωνικού σταθμού CHTOAM Radio, Μπετίνα Διονυσόπουλος.
Η δημοσιογράφος περιέγραψε όσα είδε καρέ καρέ από το παράθυρο του ραδιοφωνικού σταθμού. 
«(...) Βλέπαμε τα πάντα» δήλωσε η Μπετίνα Διονυσόπουλος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.
Ο δράστης, είπε η Ελληνίδα δημοσιογράφος, άνοιξε πυρ σε ελληνικό εστιατόριο της περιοχής, όπου διασκεδάζουν ειδικά τα Σαββατοκύριακα δεκάδες οικογένειες. 
«Άνθρωποι κάθονταν και έτρωγαν όταν ένας περαστικός, απλά γύρισε και ενώ ήταν ανοιχτές οι πόρτες, πυροβολούσε αδιακρίτως τον κόσμο», τόνισε η Ελληνίδα δημοσιογράφος με αποτέλεσμα μια γυναίκα να χάσει τη ζωή της και 13 άτομα να τραυματιστούν. 
Συγκλονιστικά είναι τα βίντεο που έχουν αναρτηθεί στα social media με τον ένοπλο "εν δράσει" να πυροβολεί αδιακρίτως, πριν πέσει νεκρός από τα πυρά αστυνομικών, αλλά και τον τρόμο που σκόρπισε με τους πυροβολισμούς.





Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

PHOTOS: Numerous people shot along Danforth Av in 's Greektown. Reports of at least 10 victims including children. Patients are spread across several blocks in the area. Mass casualty response from @TorontoMedics @Toronto_Fire.




BREAKING: Multiple people shot on Danforth Av in Greektown. Victims are spread across many blocks.