Latest News

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Νέες αποκαλύψεις για τον φαντάρο που χάθηκε σε πλοίο – Τι λέει στενός του φίλος

Νέες αποκαλύψεις για την εξαφάνιση του 23χρονου φαντάρου Τάκη (Σαράντη) Κολλιαδέλη έκανε ο στενός του φίλος, Βαλάντης Ρόδης...
μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Star. 
Ο στρατιώτης εξαφανίστηκε όταν επέβαινε στο πλοίο «Νήσος Ρόδος», το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο από τη Χίο για τον Πειραιά.
Τα λεγόμενα του στενού του φίλου ταιριάζουν με όσα έχουν πει ο πατέρας και η σύντροφος του αγνοούμενου, ότι δηλαδή δεχόταν πιέσεις μέσα στο στρατόπεδο που υπηρετούσε.
«Μου είχε πει ότι είχε κάποιο θέμα με κάτι δόκιμους. Με κάποιους είχε τσακωθεί, για ποιο λόγο δεν ξέρω. Για καψώνι; Όταν ήρθε Χαλκίδα με άδεια, μου λέει δεν είμαι πολύ καλά, του είχα πει πάρε την αναβολή, μην πιέζεσαι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο φίλος του αγνοούμενου, Β. Ρόδης.
Πρόσθεσε ακόμα ότι είχαν την τελευταία τους τηλεφωνική επαφή στη 1:24 μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης όταν ο 23χρονος φαντάρος ήταν εν πλω. Αποκάλυψε ακόμα ότι το Σάββατο η μητέρα του τηλεφώνησε στον αγνοούμενο φίλο του και το τηλέφωνό του δεν ήταν κλειστό, όπως τις πρώτες μέρες μετά την εξαφάνιση. Στη συνέχεια το τηλέφωνο απενεργοποιήθηκε ξανά.
Αποκάλυψη που σίγουρα δίνει ελπίδες ότι ο νεαρός μπορεί να είναι ζωντανός. Σύμφωνα με συνεπιβάτη του, ο νεαρός Σαράντης εθεάθη στο κατάστρωμα στις 2:15 τα ξημερώματα της Πέμπτης, ενώ από τότε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.