Latest News

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

#survivorGR: Οι τραυματισμοί, το despacito και οι υποψήφιοι (ΒΙΝΤΕΟ)

Όσο φθάνουμε προς το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης SURVIVOR τόσο περισσότερο οι παίκτες δείχνουν πόσο θέλουν να είναι ο καθένας από...
αυτούς νικητής.


Ωστόσο, οι τραυματισμοί είναι πάρα αρκετοί με πρόσφατο παράδειγμα την Βιργινία Δικαιούλια η οποία τραυματίστηκε όσο έπαιζε με την Εύη Σαλταφερίδου. Ένας κακός υπολογισμός, μια λάθος στιγμή και το πόδι της δεν πάτησε σωστά με αποτέλεσμα να χτυπήσει ξανά το γόνατο της. Με αργό ρυθμό η Βιργινία ολοκλήρωσε τον γύρο ωστόσο ξέσπασε σε κλάματα στο τέλος του παιχνιδιού από τον πόνο.
Αν και οι Μαχητές κέρδισαν το έπαθλο και κατάφεραν να χορέψουν σε ρυθμούς despacito, οι Διάσημοι πέρασαν εξίσου καλά καθώς η Βιργινία ανέλαβε το τραγούδι και η Μελίνα τη χορογραφία από τη δική τους εκδοχή με τον τίτλο… «Θες καρύδες!». Το χορευτικό συντόνισε και ο Γιάννης Τσίλης !
Παιχνίδι ασυλίας σήμερα για τις δύο ομάδες, ένας αγώνας που θα είναι καθοριστικός καθώς από την επόμενη εβδομάδα η αποχώρηση θα γίνεται με βάση την 48ωρη ψηφοφορία του κοινού και την τελική τους κατάταξη εκεί, για τον ποιον ψήφισαν ως αγαπημένο παίκτη.
Στο τρέιλερ του ΣΚΑΙ οι παίκτες των δύο ομάδων δηλώνουν ότι η νίκη είναι μονόδρομος γι’ αυτούς.